september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Korrekt kognition och ätlig hälsokost

6 min read
Wu XiaomingMitt lands hälsokostmarknad har börjat stiga sedan 1980 -talet och har alltid åtföljts av blandade fiskar och drakar och blandat gott och d

Wu Xiaoming

Mitt lands hälsokostmarknad har börjat stiga sedan 1980 -talet och har alltid åtföljts av blandade fiskar och drakar och blandat gott och dåligt. att äta.

  1. Människor har åtta ofullständiga kognitioner om hälsokost

En ärFalskVissa tycker att hälsokosten är mer eller underlägsen, och de vågar inte äta, till exempel den en gång populära ””Kinesiska 精 精”Hur många människor att lura är bitna av ormar och är rädda för väl rep i tio år.Därför måste vi först välja en hälsokost med en ”blå hatt” -logotyp;Chongyang sa,En del människor tror att hälsokost fortfarande litar på utländska varumärken som USA och Japan. Centrala nyheter har lite tid fått 5 konsumenter att dö, och alla produkter återkallas;Statiskt ordstäv,Vissa människor kognitiv hälsokost stannade för trettio år sedan, och jag visste inte att hälsokost har upplevt flera överlappande uppgraderingar;OgiltigVissa människor tror att hälsokost är livsmedel, inte läkemedel, och det finns ingen stor effekt;Skadlig teoriVissa tycker att det är skadligt och hälsosamt att äta för mycket hälsokost, precis som en gång främjade hela människors kalciumtillskott”Kalciumtabletter”Det har biverkningar när man äter för mycket, och det är lätt att inducera njursten, urinblåsan och urinrörsstenar;LyxVissa människor tror att hälsokosten kan ätas av rika människor;ÖverskottVissa människor tror att tre måltider om dagen äter spannmålskorn, och det finns inget behov av att lägga till hälsokost.ÖverdrivaVissa människor tycker att äta hälsokost är en ”piratmedicin”. Toxiska och biverkningar.

För det andra, iteration uppgradering av hälsokost

(1) Den första generationen: näringsmedelsmat

Det måste tas under lång tid utan exakt effekt.Såsom protein, kunglig gelé, vitaminer, etc., som moderna människor, vet alla att det inte är ett problem med otillräcklig näring, utan överskott av näring!Så visa inte för mycket för att förklara att alla vet.   

(2) Den andra generationen: Stärka hälsokosten

Det som saknas i kroppen, men det kan inte förhindra förlust och överdrivet tagande är skadligt för kroppen.Såsom kalcium, järn, zink, selen och andra spårelement.Enligt begreppet traditionell kinesisk medicin botas det.Det orsakas av njurdysfunktion och njurbrist.Med andra ord kan kalcium i benen i njurbristen inte vara effektivt i benen, så det får ofta kalcium att förlora från benen till blodet och urladdningen från urin, vilket resulterar i kalciumbrist och osteoporos.Även om denna typ av hälsoprodukt som behandlar standarder består, har den uppenbarligen effektiv efter att ha gjort upp, och symtomen förbättras.Men om vi inte äter det längre, kommer vi att upptäcka att vi kommer tillbaka till det ursprungliga tillståndet efter ett tag och vi inte kan lösa problemet i grunden.Om du är en person med dålig gallblåsan eller dålig njurfunktion kan du enkelt ha gallsten, njursten och urintenar.   

(3) Tredje generationen: Allmän funktionell hälsokost

Det har effekten av konditionering och behandling för en viss organVäsenSåsom djupfiskolja, kitin, lecitin, etc.Det är riktat och reglerar en viss organ i vår kropp, men den har också en defekt, det vill säga effekten är enkel och alltför beroende.Såsom djuphavsfiskolja har den funktionen att mjukgöra blodkärl, så blodtrycket kan minskas.Vi bör emellertid inte glömma att orsaken till hypertoni är att blodkvaliteten inte är hög, miljöföroreningar och dålig leverfunktion avgiftning gör blodkärlen, kolesterolet och överdriven ansamling av fria radikaler.Mycket skräp i blodkärlen tas inte bort.   

(4) Den fjärde generationen: Faktorfunktionell hälsokost

Det är för närvarande mer avancerad hälsokostVäsenDet har en egenskap: enligt kinesisk medicin ”Jun, Chen, Zuo, MO”Principen om kompatibilitet med flera komponenter, dussintals eller till och med dussintals ingredienser, spelar var och en en annan roll och uppnår en samarbetseffekt. YouSheng.

(5) Femte generation: Cellreparationsfunktionell hälsokost

Det är för närvarande den högsta hälsoproduktmat.Som vi alla vet är människokroppen sammansatt av cirka 40 biljoner 60 biljoner celler.Störningarna i kroppsfunktionen måste åtföljas av störningarna i cellfunktionen.Med andra ord orsakas de flesta sjukdomar av cellskada och död av relaterade organvävnader.Det finns två huvudsakliga orsaker till cellskada och dödsfall: den ena erhålls inte och saknar näringsmässiga element;Cellnivå hälsokostar börjar från cellnivån, reparerar celler, reparera DNA, komplettera näring av celler, gör ohälsosamma celler friska och cellerna är friska och friska.

För närvarande uppfyller den fjärde gensens- och femte generationens hälsokost kraven i världens livsmedels- och jordbruksorganisationer och Världshälsoorganisationen.   

(1) Ren naturlig

Konstgjord kemi -syntes är läkemedel.Rent naturligt är det mest grundläggande kravet för hälsokost.  

(2) Inga beroenden

Efter att ha tagit antihypertensiva läkemedel kommer blodtrycket att minska, men vi tar inte det, blodtrycket kommer att stiga och andra organ kommer att skadas.Detsamma gäller för sömnpiller.  

(3) omfattande konditionering

Det är inte huvudvärk, fotsmärta och fotsmärta, utan att reparera celler, inte för att reparera ett enda system eller organ, utan en omfattande konditionering.

(4) Det finns botande effekter (3-15 dagar har förbättrat reaktioner)

Faktum är att denna typ av hälsokost har suddig gränsen mellan traditionell kinesisk medicin.Inga giftiga och biverkningar, Visa det jämförKinesisk medicin är också hög nivå,mittenMedicinsk som kallar det ”dietterapi” är toppen av läkemedletVäsenDet så kallade svaret, kinesisk medicin kallasYrsel eller förbättrad reaktion,Det vill säga, du kommer att få denna reaktion under förbättringsprocessen.Det finns ett talesätt i kinesisk medicin: ”Har inte råd med yrsel, blir inte sjuk”Det betyder att du kan återspegla din sjukdom.

3. Chinese Aerospace Medicine = Anti -Aging Medicine

Aerospace Medical Products väljs från utmärkta bakterier och rena naturliga råvaror.Jun, Chen, Zuo, MO”Kompositkomposit utvecklas, och efter att den har tagits absorberas och utnyttjas det snabbt av celler. Vissa produkter har angett funktionella hälsokost med uppenbar effektivitet i uppfinningspatentböcker som utfärdats av staten, till exempel Dongfanghong nr 1 astronaut oral vätska: en har en slags besittning av kinesiska medicinska hälsoprodukter och beredningsmetoder som förbättrar immunitet, yiyangkang -tabletter: en hälsoprodukt- och beredningsmetod som kan minska blodtrycket, sockeruppsättande tabletter: en hälsoprodukt och beredningsmetod som kan minska blodsockret och till och med Vissa till och med vissa utvecklingen av produkten är också det nationella 863-2-projektet.

Fjärde, korrekt mathälsoklipp

Den första är att tro säkerheten, effektiviteten och nödvändigheten av hälsokostVäsenOm det finns ett avslag är det svårt att ha en god effekt;

Den andra är behandlingsförloppet på tid och mängdVäsenTa varje dag i tid, precis som tre måltider om dagen, inte för att separeras av tre skillnader måste du veta att mängden hälsovård och konditioneringsskador är annorlunda. Hälsokonsumtion.En kurs med västerländsk medicin är i allmänhet en vecka.

Den tredje är att upprätthålla en positiv och optimistisk attityd och utveckla goda livsvanorVäsenTänk på råd och standarder för Världshälsoorganisationen för hälsa: god mentalitet, balanserad kost, tillräcklig sömn, lämplig träning och rökning av restriktioner.Förebyggande hälsovård är större än behandlingen: 1 yuan hälsokostnad = 10 yuan behandlingskostnad = 100 yuan räddningskostnad.Därför måste vi upprätthålla en positiv och optimistisk attityd och utveckla goda matvanor, levande vanor och utöva vanor, annars är det inte bra att äta god hälsokost.

Författaren Wu Xiaoming:

Vice ordförande för Global Organizing Committee of the Global Overseas Chinese,

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.