september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

De två tilltalade i Hunan leddes av livsmedel som inte uppfyllde säkerhetsstandarderna

2 min read
Nyligen uttalade People's Court of Beihu -distriktet, Luzhou City, Hunan -provinsen offentligt offentligt på en civil

  Nyligen uttalade People’s Court of Beihu -distriktet, Luzhou City, Hunan -provinsen offentligt offentligt på en civilintresse för lagstiftningen om livsmedelssäkerhet. Fängelse i fängelse.

  Domstolen fann att den 2 januari 2022 kontaktade svaranden Tian Mou svaranden Dai Mou för att köpa Loach.Dai hittade Huang Mou, en Loach -jordbrukare genom mellanhanden och betalade en insättning på 5 000 yuan.För att undvika insättningsförluster köpte Dai fortfarande 7644 pund av okvalificerad loach när han visste att Loach var okvalificerad dessutom testades inte bilen 2272 katter från sin egen butik och 9916 katter såldes till Tianmou.

  Den 4 januari, efter att ha fått en rapport från det okvalificerade Loach -testet, köptes Tian fortfarande och såldes på marknaden när han visste att Loach var okvalificerad.

  Den 7 januari 2022 hade marknadsövervakningen och administrationsbyrån en slumpmässig inspektion av Loachs parti.Det har visat sig att satsen av Loach Enno SchoiEnes överskred standarden.Detta parti av Loach uppfyller inte livsmedelssäkerhetsstandarder, vilket är tillräckligt för att orsaka allvarliga livsmedelsförgiftningsolyckor (eller andra allvarliga matbaserade sjukdomar).Efter att ha undersökts tillhandahöll Tian och Dai en falsk testrapport till marknadsövervaknings- och förvaltningsavdelningen för att undvika straff.Satsen av icke -kvalificerad Loach har totalt 9916 kattmattor, och försäljningsbeloppet är 82302,8 yuan.

  Efter att ha hört trodde domstolen att svaranden Dai Mou visste att maten inte uppfyllde säkerhetsstandarderna och fortfarande sålde andra. har utgjort ett brottsbrott som inte uppfyller säkerhetsstandarderna.Svaranden Dai och Tianmou erkänner sanningsenligt fakta om brottslingen efter att ha kommit till fallet.Den andra svaranden återbetalade den olagliga inkomsten och straffades efter behov.Dessutom är det kriminella beteendet hos de två tilltalade tillräckliga för att orsaka allvarliga livsmedelsförgiftningsolyckor eller andra allvarliga matbaserade sjukdomar, som skadar allmänhetens intressen och bör ha motsvarande civilrättsligt ansvar.Enligt svarandens skuld och ånger och brottet gjorde domstolen ovanstående dom enligt lag.För närvarande har domen trätt i kraft.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.