september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Vilka är de välkända snacks i Dingzhou på uppdrag av Dingzhou?Dingzhou topp tio gourmetrankning, ätit 8 slags dingzhou -människor

5 min read
Mellan Shijiazhuang och Baoding, Hebei -provinsen, finns det en millennium Ancient County -dingzhou City.Låt oss prata om Dingzhous specialitet, välk

Mellan Shijiazhuang och Baoding, Hebei -provinsen, finns det en millennium Ancient County -dingzhou City.Låt oss prata om Dingzhous specialitet, välkända snacks, välkänd mat idag!

Takako är en av Dingzhous mest kända snacks som den säljs på busstationer, järnvägsstationer, gator och gränder. du lämnar.

Dingzhou Mozi är gjord av det utvalda magra fläsket och de speciella sötpotatisstärkelserna gjorda av Dingzhou.

Det finns tre kända produktion och försäljning: East Street kött, producerande kött och nytt Zongzong rökt kött.

På tal om Xintongs rök har den en lång historia. år kom jag till min hemstad.

Gåvor av gåvor är nudlar och läckra, vilket representerar Dingzhou -folkets entusiasm och ärlighet.

Vänner som kommer till Dingzhou på andra platser, om du frågar servitören i Dingzhou Hotel, vilka specialprodukter som rekommenderas av Dingzhou, kommer hon definitivt att rekommendera den praktiska korven till dig.

Hando, tarmen tillverkas av hushållen för Dingzhou nyår.Dingzhous tarmkropp är röda och oljig är också attraktiv, och den ser mer läckra ut än vanliga korv.Tarta försiktigt med händerna, tarmen ska brytas, och höljet var krispigt när höljet var knäckt, biter det i munnen, krispig men inte svår, lite elastisk, vilket lägger till lite tuggkul.Tarmens färg är röd och röd och köttet är mjukt och mjukt.Efter att ha tagit en bit är den starka doften och fina känslan full av munhålan, full av tjocklek, och människor är nöjda och hänge sig åt den.

”Dragonkött i himlen, åsna kött på marken!”I Dingzhou är Suquan Donkey Meat och Qingfeng Shop Donkey Meat det mest kända.Det lilla åsna köttet i Qingfeng -butiken har en historia på cirka 150 år och har en välkänd i Dingzhou.Little Donkey Meat använder traditionellt hantverk, med färskt åsnekött, med 8 slags hjälpmaterial som pepparkorn, stora ingredienser, fänkål, etc., är gjord av inlagda, kokta, massa och andra processer.Zuojiu eller inklämd i elden kan visa sina rätter.

I Dingzhou finns det för många läckra platser att nämna stekt kyckling.

Qingfeng shop rost kyckling

Det sägs att det har en historia på mer än hundra år och kan namnges med kampanjen i Qingfeng -butiken.Unik formel, läckert kött, fett men inte fet och ruttna.

Det uppskattas att utlänningarna inte kommer att förstå.Hahaha, den ursprungliga tegelvägen är ett platsnamn. som tillhör ren grön mat.Speciellt på vintern lagar människor ofta tofu, kål, sojabönor, lägger lite kött, lägger lite falska grönsaker och gör en ”hodgepodge”.

Framför Dingzhou Takako har tarmen redan talat om Xintong rökt kött. -Känd Dingzhou röker och den hemliga metoden för att röka kött är skriven.Köksköket Wang var Nanzhai -butiken i Dingzhou Chengzhai och kopierade den hemliga metoden för att röka kött till kommande generationer.Varje gång det finns vänner från andra platser kommer klasskamrater att köpa dem denna gåva.

”Xintong Summit” valdes framgångsrikt för det femte partiet av provinsiella immateriella kulturarv representativa projekt i Hebei -provinsen.Det har blivit ett välkänt varumärke i Hebei -provinsen.

Det visar sig att den historiska staden Dingzhou också döljer en nationell AAA -nivå turistattraktion och en femstjärnig nationell fritids jordbruk och landsbygdsturism demonstrationspark.Under 2017 bedömdes jordbruksministeriet och Leisure Agriculture Association till ”Top Ten Leisure Farm i landet”, så de utsågs till ”Huang Farm Farm”.

Dingzhou Huangjia Winery ligger i Huangjiaying Village, Donging Town, Dingzhou City är en jordbruksekologisk parkintegrering av plantering av plantering, vetenskaplig och teknisk marknadsföring, bearbetning av bryggning och fritid.

Huangjia -vinet är rankat som en produkt av hög kvalitet i Kina och den åttonde konsumentens pålitliga produkt i Hebei -provinsen.

Huangjia -druvor har identifierats som en -klassgrön mat av landet och vann hederstiteln på berömda varumärkesprodukter i Hebei -provinsen.De mogna sorterna av Huangjia vingård ”Xiahei”, ”Yadu Mi”, ”Anti -Cancer Nuclear”, ”Victoria” och ”Star of Rose”.

Druvvin nattljuskoppar, huangjiaying vin är läckert och har oändlig eftertänk.

Zhongshan Songjiu Wine, Dingzhou Specialitet, China National Geographic Mark Products (04 juli 2016, den tidigare statliga inspektionen och karantänadministrationen godkände skyddet av geografiska logotypprodukter för ”Zhongshan Songjiu Wine”.)

Zhongshan Songjiu vinvätska är gyllene och förförisk, låg grad och doftande, och mellan risvin och sprit. Vin, fruktvin skönheten i kvinnlighet och stilen med vitt vin, risvin och fruktvin.

Zhongshan tallvin är tillverkat av dussintals traditionella medicinska material som ris, pinjenötter, chenpi, puararia, etc. och är gjord av jäsning.Efter modern vetenskaplig inspektion innehåller tallvin 21 aminosyror.Därför kallas vinet ”flytande kaka” och har vissa hälsoeffekter.

Under det fjärde året av Republiken Kina (1915) gick Zhongshan Songjiu Wine till Panama World Expo för att delta i Gold Award.

1990 vann Zhongshan Songjiu Wine Hebei Light Industry Products Award.

1991 vann Zhongshan Songjiu Wine Golden Jue -priset på International Poetry Festival, som var känd som ”Xo of the East” av kineserna.

I januari 2006 utsågs Zhongshan Songjiu Wine av Peking Chinese Federation när vårfestivalgalan underhöll vin och presentvin.

2013 vann Zhongshan Songyu Brewing Technology det immateriella kulturarv i Hebei -provinsen.

2014 vann Zhongshan Songyu det berömda varumärket Hebei -provinsen i State Administration for Industry and Commerce.

”Att vända rullningen” är en slags självgjord mat av bondgårdar varje gång när Sanchun inte är ansluten, kommer de gula öronen som är på väg att bli gulnade i en kruka och tillagas. gapet.

Cake Cake är en liten rund cricket gjord av bovete nudlar och alm hudnudlar.Efter ångan placeras den i isen på sommaren, som kallas iskakan;

Det finns för många livsmedel i Dingzhou.Gör ”falska rätter”, lavemang och gör en ravioli.Att vara ett stort socker … folket i Dingzhou är hårt arbetande, visdom, självförsörjande av Dingzhou -folket och det bördiga landet Dingzhou och samlar in 1,4 miljoner människor i Dingzhou!

Kära vänner vet också vilket Dingzhou -köket som är välkomna att lämna ett meddelande till diskussion.Inom en snar framtid kommer det att släppas: ”Åtta skålar med Dingzhou”, ”Topp tio hotell i Dingzhou”, ”Dingzhou Wine dumma bankettformer”.

Jag är fanmai matbakning, var uppmärksam på mig, oftare mat, bakning av tutorials och relaterad professionell kunskap.Ser fram emot din beröm och delning, tack!

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.