september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

De sex typerna av mat i inre Mongoliet bör inte missas, och tre typer av pass har ätits!

2 min read
De sex typerna av mat i inre Mongoliet bör inte missa.Inre Mongoliet ligger i norra Kina, nordöstra och Heilongjiang, Jilin, Liao

De sex typerna av mat i inre Mongoliet bör inte missa.

Inre Mongoliet ligger i norra Kina, nordöstra och Heilongjiang, Jilin, Liaoning och Hebei är intill Shanxi, Shaanxi, Ningxia i söder, anslutna till Gansu i sydväst.Det finns också många livsmedel i inre Mongoliet.

1. Potte

Mongolisk potte är ett av de traditionella mongoliska matmjölkte.Mongolisk potten te kokade huvudsakligen mjölkte med traditionella metoder, och tillsätt sedan luft -torkat kött, mjölk tofu, krämig hud, etc.När man äter blomstras mjölkte i en skål, och stekt ris och smör blandas ihop.

2. Hantera kött

Välj det mjuka fåren med fettkött, slakt på plats, skär huden i potten, lägg i smaktillsatserna och koka, för när du äter köttet efter att ha ätit köttet, håll kniven i ena handen, klipp, gräva, plocka Upp och film, lägg fåren, lägg fåren, lägg fåren, lägg fåren.

3, sandgrön

Det vetenskapliga namnet ”Mongolian purjolök” är en flerårig örtartad växt i Lily -familjen. .Du kan också lägga till yoghurt och salt, eller blandad med den unga frukten och de unga bladen på tejpen.

4, något vete

Det är en traditionell smakmat som har cirkulerat i västra städer i västra inre Mongoliet under lång tid och har aldrig varit förfallna.Dess form är vikta som blommor, och huden är tunn och mjuk.Det liknar det traditionella mellanmålet som ”brinner” i södra Kina.

5. Beef Jerky

Även känd som ”Inner Mongoliet Wind Torked Beef”, ”Dry -Dried Beef” och ”Draugh Neef Jerry”, är det en specialitet för inre Mongoliet och är känd som ”Genghis Khans marschmat”.Inner Mongolia Beef Jerky härstammar från den mongoliska järnridningsmaten.

6. Torra och senap

Den luft -torkade senapen är baserad på bergs -senap och manuellt screening, traditionell betning, matlagning, salt, naturlig luft -torkad, hand -skär.Efter mer än ett dussin procedurer som vetenskapliga formler har det en unik smak, mjuk smak, oljig men inte fet och förbättrar aptiten.

Dessa typer av inre Mongoliet -köket, jag har bara ätit nötkött, ångrar!Det verkar som om du måste ta dig tid att resa till inre Mongoliet och smaka på den lokala läckerheten.Hur många slag har du ätit?

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.