september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

2024 Kina (Hangzhou) Mat och E -Commerce Expo och Private Domain Regiment Congress öppnade

2 min read
China News Service, Zhejiang News, 25 april (Jin Jinyan) Den 24: e, 2024 Kina (Hangzhou) Food and E -Commerce Expo och Private Land Leader Conf
China News Service, Zhejiang News, 25 april (Jin Jinyan) Den 24: e, 2024 Kina (Hangzhou) Food and E -Commerce Expo och Private Land Leader Conference öppnade vid Hangzhou International Expo Center.Temat för denna konferens är ”fuktig med” mat ”och vanlig kedja”. Affärsmöjlighet.
2024 Kina (Hangzhou) Food E -Commerce Expo och chefen för den privata domänrörelsen öppnades.Bild av Zhejiang provinsavdelning för handel
Enligt den person som ansvarar för E -handelsdepartementet vid Zhejiang provinsavdelning för handel, förenar den första Kina maten och E -Commerce Expo många enastående företag och företag i livsmedelsindustrin, liksom ledare för vissa provinser och kommunala Regeringsavdelningar i Kina.
Det rapporteras att det finns fyra utställningshallar i denna konferens, som är lokala specialmathallar, Zhejiang Jun Wealth Theme Museum, Internet Red Explosive Museum och Famous Brand Museum.Samtidigt passerade konferensen de sju forumen, de tio bästa marknadsföringarna och MCN -institutionalistiska dockningen för att främja ”integrationen av produktion och sändning.”
Liang Zhiliang, en andra -nivå inspektör i Zhejiang -provinsavdelningen för handel, uttalade i öppningsförordet att den digitala industrin som en viktig ekonomisk pelare i Zhejiang -provinsen har utvecklats snabbt under de senaste åren. injicerade en stark drivkraft till ekonomisk tillväxt.Zhejiang har samlat många e -handelsplattformar och e -handelsinstitutioner och har utfällt ett stort antal e -handelstalanger och erfarenhet. industri, så att medborgarna bättre kan njuta av utvecklingen av e -handelens utveckling.
Många lokala myndigheter har deltagit i utställningen och gav fler exponeringsmöjligheter för lokala matvarumärken.
I Zhejiangs Common Wealth Theme Museum, Landmark Special Food Display från 26 län och sex ö län från de bergiga distrikten i Zhejiang -provinsen, för MCN -institutioner, ankare och samhällsledare från hela landet för att uppleva Zhejiangs karakteristiska kök.
Meatan är ett speciellt mellanmål i Fujian och Cannan, Fujian och Wenzhou.Lin Shangda, personen som ansvarar för Wenzhou alum Dada Katan, introducerade mer än 100 WeChat på morgonen. ”.
I den lokala specialmathallen öppnade utställningsområdet från provinserna och kommunala regeringar över hela landet ett specialutställningsområde. land från hela landet.
Det rapporteras att lokala myndigheter från Shanxi, Yunnan, Heilongjiang och andra lokala myndigheter kommer att hålla ett speciellt marknadsföringsmöte för att visa utvecklingen av lokal specialmat och industri och genomföra investeringar i e -handelsindustrin.(över)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.