september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

World Immune Week är orolig för vuxen immunitet!Multi -party gemensamma ansträngningar för att lansera vaccinationskognition och beteendeundersökningar för vuxna

2 min read
Den sista veckan i april varje år är "World Immune Week" som etableras av Världshälsoorganisationen. Forskning "Start. För närvarande finns det mer än
Den sista veckan i april varje år är ”World Immune Week” som etableras av Världshälsoorganisationen. Forskning ”Start.

För närvarande finns det mer än 40 typer av sjukdomar i mitt lands vacciner, inklusive livmoderhalscancer, bältros, influensa, lunginflammation och andra vanliga sjukdomar.Jämfört med förekomsten av dessa sjukdomar är dock penetrationsgraden och vaccinationsgraden för vuxenvaccin fortfarande mycket lägre än andra delar av världen.

Att ta vaccin och HPV -vaccin som ett exempel, för närvarande är allmänhetens förebyggande kognition av vanliga sjukdomar som bältros och livmoderhalscancer fortfarande universell.Vissa människor tror att vaccination är en ytterligare medicinsk utgifter och saknar en intuitiv känslor för de fördelar som vaccinationen har väckt;Den kognitiva avvikelsen för vuxna vacciner har lett till otillräcklig inokulering av verkan och ger hälsorisker.

Liang Xiaofeng, vice ordförande för den kinesiska föreningen för förebyggande medicin, sa:

”Friska kinesiska åtgärder har förskjutits från centrerad sjukdom till centrerad för förebyggande av sjukdomar och främjar aktivt hälsofrämjande av hela livscykeln för nyckelgrupper som äldre människor, vuxna kvinnor. Bland dem tar människor initiativ till att uppmärksamma sina egna hälsa och integrera korrekt vaccinförebyggande medvetande i livet. ”

Som svar på livmoderhalscancer påpekade en av tumörerna med hög inställning i mitt land, Bi Yan, chefläkare vid Gynecology Department vid First Hospital vid Peking University: ”Enligt statistik från Världshälsoorganisationen, de nya fallen Av livmoderhalscancer i mitt land 2022 diagnostiseras en kvinna med livmoderhalscancer var fjärde minut, och en kvinna dör var 9: e minut på grund av livmoderhalscancer. Förebyggande, säkerhet och tillgänglighet och kvinnor med brist på åtgärder. Om valet av HPV -vaccin för lämplig ålder, och valet av HPV -vacciner bör inte baseras på priset på en enda dom.

Vaccinvaccination är inte bara värdefull för att förhindra akuta sjukdomar, utan hjälper också patienter med kroniska sjukdomar och låga immunfunktioner för att minska de långsiktiga negativa effekterna av infektionssjukdomar, minska förekomsten av komplikationer och risken för infektionssjukdomar.

Experter påminner.För äldre, särskilt patienter med kroniska sjukdomar, kan vetenskapliga och rimliga vaccinationsplaner minska bördan för kronisk sjukdomshantering genom att förhindra infektioner, vilket minskar risken för negativa avslutningar till komplikationer, vilket förbättrar patienternas kvalitet.Många riktlinjer för förebyggande och kontroll av kronisk sjukdom rekommenderas eller rekommenderar vacciner som influensa, lunginflammation, lunginflammation och bältros för att förhindra vanliga infektionssjukdomar och förbättra nivån på sjukdomsförebyggande.

Med utvecklingen av vaccinteknologi och den kontinuerliga innovationen av kombinationen av vaccinprodukter har skydd, säkerhet och tillgänglighet av vaccination förbättrats avsevärt.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.