september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Bjud in dig till en livsresa med säkerhet och möjligheten till liv!Den första uppslukande HPV Popular Science Theatre dök upp i Shanghai Big World

2 min read
Den första uppslukande HPV (Human Papilloma Virus) Science Theatre "Her New World" kommer att lanser
Den första uppslukande HPV (Human Papilloma Virus) Science Theatre ”Her New World” kommer att lanseras i Shanghai Big World, officiellt öppna online -gratis utnämningskanaler och kommer att hållas från 30 april till 4 maj.”Hennes Diversified New World” HPV Science Theatre syftar till att organiskt kombinera erfarenhetsinteraktion med HPV och cervikalcancervetenskapsinnehåll genom den innovativa formen av uppslukande drama, som bryter begränsningarna för traditionell vetenskaplig popularisering ensidig överföringsinformation, med tanke på att stimulera stimulering av publiken publiken förstår skadan på HPV i interaktionen.

Från 15 till 21: e är den 30 nationella tumörförebyggande propagandapeel.Den sista veckan i april (24-30 april) är ”World Immune Week” som upprättats av Världshälsoorganisationen för att betona vikten av att planera immunitet för att rädda livet. , syftar till att hjälpa till att förbättra cancerförebyggande och immuniseringskognition genom innovativa populära vetenskapsformer.

Förekomsten av livmoderhalscancer har visat en ökning och yngre trend, och 99,7%av livmoderhalscancer är relaterad till infektionen av HPV.HPV är ett virus som är mottagligt för mänsklig epidermal och slemhinneskala epitel.

Professor Sui Long, chef för Cervical Disease Diagnosis and Treatment Center för Obstetrics and Gynecology Hospital vid Fudan University, introducerade: ”Listan av HPV -vacciner har gjort cervikalcancer till den enda cancer som kan förhindras tidigt och förväntas helt utrota, som har en milstolpe i historien om förebyggande och behandling av mänsklig cancer. Krafter från alla parter på detta sätt kommer att sprida HPV och livmoderhalscancer -relaterad populärvetenskapskunskap på det sätt som de är lyckliga och öka allmänhetens medvetenhet om HPV och livmoderhalscancer.

Denna nedsänkta populära science -teatern ”Hennes olika nya värld” gick med i ”inte bara improvisation” dramateam till presenterade originalspel och live tolkningar. Säkerhet om att förbättra hälsan.

Den lilla teatern kommer att uppträda på tredje våningen i Shanghai Grand World Theatre från 30 april till 4 maj från 30 april till 4 maj. Program genom WeChat.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.