september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Ät hälsa i en balanserad diet, kom och upplev denna hållbar upplevelse hall.

2 min read
För några dagar sedan höll Jiapei, ett konstigt fruktmärke från Nya Zeeland, den "hållbara framtiden, Zag för att hjälpa" miljöskydd och håll
För några dagar sedan höll Jiapei, ett konstigt fruktmärke från Nya Zeeland, den ”hållbara framtiden, Zag för att hjälpa” miljöskydd och hållbara aktiviteter och landade på Zag Sustainable Experience Museum offline aktiviteter i 3R Labs, Baoqing Road, Xuhui District , Shanghai.Temat för evenemanget ”Lägg till lite grönt i livet, lägg till lite guld till dig själv” och uppmanar alla att öva grönt hållbart beteende i det dagliga livet.
ZAG är JIAPEI: s innovationsplan. Samtidigt se till att tekniska framsteg är till nytta för en sund utveckling av människors hälsa, miljö och ekologiska samhällen.
Jiapei kommer inte bara att stöds av finansiering, utan också utveckla och främja den enastående lösningen till de kreativa leverantörerna.
Tematenhetsmaterialet i Zag Sustainable Future Experience Hall visar levande kärnvärdena och framtida mål för Jiapei Zag för konsumenterna, liksom de ansträngningar och resultat som uppnåtts i hållbar utveckling.På evenemangssidan gick konsumenterna aktivt in i erfarenhetshallen för att lära sig och förstå det ”hållbara” konceptet som Jiapei Zag förespråkar i rolig interaktion; att erbjuda din egen styrka för en hållbar framtid.
Enligt rapporter är Jiapei Zag miljöorienterad i många beslut för att skydda miljön.När det gäller koldioxidreduktion är Jiapei Zag engagerad i att minska utsläppen av växthusgaser under hela leveranskedjan.Det uppskattas att koldioxidutsläppen från fältet till matbordet från fältet till matbordet endast är 2,0 kg.När det gäller miljöförpackningar har Jiapei Zag kraftigt minskat användningen av plastförpackningar i leveranskedjan.För närvarande har Jiapeis miljöskyddsförpackningsfrekvens nått 88%, och produktförpackningen når 100%återvunnen eller nedbrytbar av målet före 2025.
Författare: Zhang Xiaoming
Text: Zhang Xiaoming Picture: Interview Object Photo Editor: Wang Wanyi Redaktör: Zhu Yue
Omtryckt den här artikeln, ange källan.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.