september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Var uppmärksam på lanseringen av vuxna immun friska vaccinationskognition och beteendeundersökningar

2 min read
Omslagsreporter Zhou JiayiDen sista veckan i april varje år är "World Immune Week".Det är underförstått att det för
Omslagsreporter Zhou Jiayi
Den sista veckan i april varje år är ”World Immune Week”.
Det är underförstått att det för närvarande finns mer än 40 typer av sjukdomar i mitt lands vacciner, inklusive vanliga sjukdomar som livmoderhalscancer, bältros, influensa och lunginflammation.Jämfört med förekomsten av dessa sjukdomar är dock penetrationsgraden och vaccinationsgraden för vuxenvaccin fortfarande mycket lägre än andra delar av världen.Liang Xiaofeng, vice ordförande för Chinese Association of Prevention Medicine, sa: ”Vi kan se” frisk Kina -handling ”har förskjutits från botning till botesjukdomar och centrerat på sjukdomsförebyggande. Hälsa främjar, populariteten för hälsokunskap är kritisk. Att vägleda människor att aktivt uppmärksamma sin egen hälsa och korrekt integrera medvetenheten om vaccination i livet, kan vi i grunden förbättra den totala sociala hälsanivån i mitt land.
Som svar på livmoderhalscancer påpekade en av de kvinnliga tumörerna med hög inställning i mitt land, Bi Yan, chefläkare för gynekologin vid det första sjukhuset vid Peking University: ”Enligt statistiken från Världshälsoorganisationen (WHO) , de nya fallen av livmoderhalscancer i mitt land 2022 är cirka 150 000, och antalet dödsfall är cirka 56 000. Cervical Cancer. Att genomföra screening av livmoderhalscancer regelbundet efter vaccination.
Samtidigt påminde Liu Zhaoqiu, chef för det första anslutna sjukhuset vid Tsinghua Universitys första anslutna sjukhus, om att vaccination inte bara är värdefull för att förhindra akuta sjukdomar, utan hjälper också patienter med kroniska sjukdomar och låg immunfunktion att minska det långa -Termiska negativa effekter av infektionssjukdomar, såsom sådana som minskar förekomsten av komplikationer och risken för infektionssjukdomar.Liu Zhaoqiu introducerade: ”För äldre, särskilt patienter med kroniska sjukdomar, kan den vetenskapliga och rimliga vaccinationsplanen minska bördan för kronisk sjukdomshantering genom att förhindra infektioner, minska risken för negativa avslutningar orsakade av komplikationer och förbättra livskvaliteten. Många kroniska sjukdomar.
Det är underförstått att ”vaccinvaccinvaccinkognition och beteendeforskning” kommer att genomföras på de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av vaccin mot vuxen, ekonomin för vaccin mot vuxna och tillgängligheten för vuxna vacciner. Bakgrunden till folkmassan, stadens situation och vaccinets popularitet, i en djup analys av de subjektiva kognitionen och objektiva faktorer bakom vaccinationsbeteenden för vuxna, ger den en tillförlitlig grund för att formulera riktade populära vetenskapsstrategier.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.