september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Nytt begrepp om hygienhälsa, hälsa och ny konsumtion

2 min read
Red Net Moment News 23 april (korrespondent Xu Xiangli) för att ytterligare främja den patriotiska hälsorörelse
Red Net Moment News 23 april (korrespondent Xu Xiangli) för att ytterligare främja den patriotiska hälsorörelsen, skapa en hälsosam och livlig säkerhet och harmonisk miljö och ytterligare förbättra medvetenheten om civiliserad hälso- och säkerhetsproduktion. Forskningsinstitut i Wenmiao Ping Community på gatorna, som organiserade företagsanställda, invånare representanter och nya sociala klassrepresentanter i Banxiang Net Grid genomförde en föreläsning om hälsosam och säkerhetskunskap med temat ”Healthy Town Health”.
Hälsokunskap Föreläsningssida.
”Ta initiativet att delta i temat praktiska aktiviteter som” Healthy Run ”CD -ROM -handlingar ” ’avfallskategori’, insisterar på lågkolor, prioritera att välja, cykla eller resa till kollektivtrafik, gemensamt Skapa en ren och säker livlig miljö, en vetenskaplig och rationell hälsomiljö och en harmonisk miljö för nationell enhet.
Under de senaste åren har ungdomar börjat uppmärksamma fysisk hälsa, och samtidigt har arbetet och livet ökat. av ny hälsokonsumtion just nu.Volontärer till enheterna på platsen, den populära vetenskapen och rimliga dieten, lämplig träning, rökning och psykologisk balans som invånare i alla åldrar, såsom vetenskap och vetenskap i alla åldrar.Påminn att alla är den första ansvariga personen om sin egen hälsa, och det är också utövaren och ansvarsfull person om stadens hälsa och säkerhet.
Invånarna som deltog i evenemanget kommunicerade aktivt med frivilliga och uttryckte sitt stöd för sådana aktiviteter.Alla tror att den nya vetenskapliga vetenskapliga vetenskapliga populariseringsaktiviteterna är i rätt tid, inte bara populariserar mer hälso- och säkerhetskunskap, utan också leder konsumenterna att konsumera hälsosamma och säkra produkter vetenskapligt och rationellt och omfamna civiliserade, friska, gröna och miljövänliga livsstilar.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.