september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Jun Ge Ban: "Health Bank" tillåter "små poäng" att utbyta "stor hälsa"

3 min read
"Farbror Bian, jag är din hälsodoktor Tuya. Årets poängutbytesaktiviteter har börjat. I morgon kan du ta med" poäng och passböc

”Farbror Bian, jag är din hälsodoktor Tuya. Årets poängutbytesaktiviteter har börjat. I morgon kan du ta med” poäng och passböcker ”till tredje våningen i Blue Sky Street Pension Service Center för att lösa in hälsovården.” Staden Ordos, inre Mongoliet De tre pensionsservicestationerna i Gelqi Blue Sky Street lanserade de ”små punkterna” för att utbyta ”Big Health” -aktiviteter, och den återlösande scenen var livlig och extraordinär.

Invånare sparar för hälsopoäng för saltterapitjänster (foto av Zhou Chunyan)

Små punkter har kvantifierat invånarnas hälsobeteende, vilket gör det lättare för invånarna att acceptera ett hälsosamt liv.”Healthy Passbook” registrerar detaljerna för invånarna i detalj, till exempel hjälp, städning, brådskande, medicinsk hjälp, musikhjälp, hälsovård, etc.Genom dessa hälsobeteenden kan du samla punkter. kan lösas in för professionella konditioneringssystemtjänster, 100 poäng kan utbytas mot massagestols fysioterapitjänster. De ville enligt sina poäng.

Zhou Tao Nu, som kom för att lösa in hälsovårdstjänsten, sa: ”Delta i gemenskapens gräsrotsstyrning, motsägelser och tvister, miljömässig hygienrengöring, civiliserad övertalning för att få 500 poäng och utbytte 5 moxibustion och 5 skrapningstjänster. Vi kan inte bara Delta i deltagande i deltagande frivilliga tjänster kan njuta av gratis hälsotjänster, och du kan också lösa in dagliga nödvändigheter och hälsokontroller genom hälsopoäng.

Invånarna ”Health Bank” poäng vistas (foto av Zhou Chunyan)

”Lagring av en hälsa och får en lycka.” Sedan öppningen av Blue Sky Street Pension Service Center har ”Health Bank” verkligen förvandlat varje hälsobeteende hos invånare till en kumulativ, konvertibel och synlig ”rikedom”. Bildning av begreppet hälsa, förbättring av hälsomedvetenhet och utveckling av hälsovanor.Och att lösa in hälsotjänster genom poäng för att bekräfta servicevärdet för invånarna, uppmuntra och ge tillbaka till deras aktiva deltagande i grässtyrning.”I nästa steg kommer servicecentret att fortsätta att utvidga hälsovården till samhället och invånarnas” dörr ”för att göra det till en” hälsobasstation ”runt invånarna. Integrationen av den hälsosamma livsstilen har förändrat invånarna från ”Gemenskap att delta i” till ”Jag vill delta i samhället” och förverkliga den ”stora hälsan” av ”små poäng” för invånarna.

På platsen för poängutbytet (foto av Zhou Chunyan)

”Tidigare visste jag bara att när jag gick till köpcentret kunde jag ändra poäng och jag skulle få en passbok när jag gick till banken. Jag förväntade mig inte att i vårt samhälle kan jag lösa upp passboken och Inlösen pekar i vårt samhälle så länge jag deltar i volontärtjänstaktiviteterna.Sedan implementeringen av hälsobeteendeintegrationssystemet har pensionsservicecentret också klassificerat klassificeringsmetoderna för befolkningen enligt olika människor, enligt den allmänna befolkningen, patienter med hypertoni, diabetespatienter och 60 år och högre. Behov av olika grupper.För närvarande har mer än 300 hälsotjänster tillhandahållits, med totalt cirka 22320 poäng för hälsopoäng.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.