september 22, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

"Personlig IP -kommersialisering"!Jia Yueting "fattade några beslut", FF svarade: Uttalandet i videon godkändes inte av företaget

4 min read
Varje reporter har varje redaktör Pei Jianru"För räddningen FF tog jag några beslut." Videon meddelade att den kommer att

Varje reporter har varje redaktör Pei Jianru

”För räddningen FF tog jag några beslut.” Videon meddelade att den kommer att börja personlig IP -kommersialisering.

Bildkälla: Sina Weibo (@图片 图片)

Den 30 maj förra året bosatte sig Jia Yueting officiellt i Douyin -plattformen för att släppa fart för FF 91 -listan.På en dag överskred Jia Yuets fläktvolym 780 000.Från pressmeddelandet från Daily Economic News var Jia Yuetings Weibo -fläktvolym 15.173 miljoner, och antalet Vibrato -fans nådde också 1,428 miljoner.

För den huvudsakliga formen av ”personlig IP -kommersialisering” avslöjade Jia Yueting inte att den bara sa att ”Jag hoppas kunna tjäna lite pengar så snart som möjligt, en del av skuldåterbetalningen och vissa räddningsföretag används för att subventionera biltillverkningen och de kan stödja den grundläggande verksamheten för FF och ge den till den grundläggande verksamheten för FF.

På eftermiddagen den 25 april publicerade Jia Yueting en video som säger att alla saker som kunde tjäna pengar för att tjäna pengar, tjäna pengar, bygga en bil och bygga en bil och betala skulder.”Sedan utbrottet av LETV 2017 har jag samlat totalt mer än 10 miljarder dollar i skuld för LETV.”

Förutom att tillkännage beslutet om ”personlig IP -kommersialisering”, svarade Jia Yueting också på rykten om ”FF avnotering”.”FF fick ett brev från NASDAQ: s avnotering av åsikt. Företaget står inför en mycket stor risk att avnotera, men det är inte ett avnotering som vissa medier missförstod.”

Den 22 juli 2021 listades FF officiellt på NASDAQ med lagringskoden ”FFIE”.På öppningsdagen rapporterade FF till $ 16,8/aktie, en ökning med 22%från föregående handelsdag.Från slutet av den lokala tiden den 6 maj stängde FF på 0,04 USD, med ett totalt marknadsvärde på 1,7624 miljoner dollar. Marknadsvärdet minskade med mer än 99%.

Bildkälla: Sina Finance

Det föregående tillkännagivandet som utfärdades av FF visade att FF fick ett brev från NASDAQ den 24 april 2024, eftersom stängningspriset för FF -aktier i de tio på varandra följande handelsdagarna var lägre än 0,1 US -dollar, vilket inte uppfyllde NASDAQ -noteringsreglerna, i rad i rad Så NASDA, så NASDAQ, så NASDA, så NASDAQ, så NASDA, därför NASDAQ, därför NASDA: s noteringsregler, så NASDA: s listregler, så NASDA, därför NASDAQ, SO NASDAQI, SO NASDA, därför NASDAS. Ett yttrande om uttag av FF -aktier från NASDAQ: s kapitalmarknad.

Enligt Jia Yueting har FF lämnat ett överklagande till NASDAQ den 1 maj för att upprätthålla kvalifikationerna för notering genom efterlevnad.”Som grundaren av företaget kommer jag och ledningsgruppen att göra sitt bästa för att återställa efterlevnaden och sträva efter att upprätthålla sina kvalifikationer.” frågan om förtroende och förtroende.

I videon uppgav Jia Yueting att han bestämde sig för att stå upp igen, och han tänkte allvarligt på den gemensamma VD med Matthias och ägde företagets ansvar för utvecklingen av företaget.Samtidigt kommer han att vidta alla möjliga åtgärder med ledningsteamet för FF för att sträva efter att behålla företagets kompatibla position.

Men för Jia Yuets tal utfärdade FF ett uttalande samma dag (7 maj) och sa att även om företaget fick veta att videon visade att Jia Yuets möjlighet att tjäna som företagets gemensamma VD i företagets styrelse och tacka De tillhandahållna den tillhandahållna tjänsterna, men företagets styrelse anser för närvarande inte att utse det som en gemensam VD.

Dessutom avslöjade Jia Yueting också i videon att FF påskyndar finansieringsprocessen, och Matthias främjar stor finansiering och affärsutvidgning i Mellanöstern.”Som en viktig del av nästa steg i FF -scenen kommer FF -planen att anpassa sig till det amerikanska ekosystemet för bilindustrin som har samlats under de senaste tio åren, inklusive den kompletta teknikkedjan och värdekedjan, inklusive produkt, användarekologikonstruktion , etc. säg.

Ovanstående uttalande i FF säger emellertid att Jia Yueting publicerade en video relaterad till företaget som en individ snarare än en företagsledare.

Det är värt att notera att sedan inrättandet av FF i Jia Yueting 2014 har FF: s första produktionsbil FF 91 levererats bara mer än tio enheter och har återkallats.

Enligt FF: s officiella uppgifter levererade FF endast 10 FF 91 2.0 Futurist Alliance 2023, inklusive en person som ägs av Jia Yueting.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.