september 22, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Hjälpa en ny boom i stadens bilkultur, inledde bilen i ett nytt landmärke, och den andra fasen av Jiatinghui öppnade officiellt

5 min read
Den 20 april är projektkonceptet "Future's Future's Here Here In the Future", och den andra fasen av Jiatinghui -fas II av Jiating, belägen
Den 20 april är projektkonceptet ”Future’s Future’s Here Here In the Future”, och den andra fasen av Jiatinghui -fas II av Jiating, belägen i Aning Town, öppnade officiellt och blev det första köpcentret i Shanghai med temat för temat Bilkultur.Här integreras den djupa kombinationen av bilteknik och miljökonst och den digitala livsstilen i det kommersiella utrymmet och kommer att injicera det livliga blodet från den nya dimensionen i de urbana kulturella attributen i Jiaging Automobile City.
Skapa ett framtida utrymme för tematema för bilen
I aktiets era blåser köpcentret differentierad konkurrens.I denna era med ofta uppkomst av nya arter, två dimensionell kommersiell, e -sportverksamhet, marknadsintegrerad verksamhet, kvinnlig vänlig verksamhet, etc. med fokus på den underavdelade tema verksamheten i specifika format och konsumentgrupper, vilket ger nya impetus till Shanghai -kommersiellt utveckling.
Den första fasen av Jiatinghui, som öppnades i maj 2012, är den ikoniska kommersiella kroppen i Jiading District.
Det är beläget i kärnavsnittet i Shanghai International Automobile City
Reportern såg i den andra fasen att det stora tre -dimensionella dubbla -lanutrymmet som stod inuti köpcentret, Metaloop Yuanhuan Road, går genom B1 till L3 och introducerar bilelement i utformningen av rymdscenen.Dess unika ringformade spårdesignstruktur är som en härlig teknikhalo, cirklande i luften, sträckning, smidighet och dynamisk.
När det gäller affärsformat har den andra fasen av Jiatinghui samlat 12 smarta nya energifordonsmärken, och dess varumärkesagglomeration är den första tematbilshowen i Shanghai.Reportern såg på första våningen i köpcentret att Weilai, Mercedes -Benz, Huawei, Tesla, Feifan, Volvo, Ji Yue, Lantu, Avita och namnen på namnet Saic, Rongwei och Wisdom alla öppnade bilutställningen hall.
Dessutom finns det ett antal speciella erfarenhetsformat relaterade till bilkultur, inklusive Shanghais första Racingline R/C Professional Remote Control Racing Lot med internationella standarder, och China Racer China Good Driver (National National Automobile Sports Culture Platform).Tillsammans med introduktionen av mer än ett dussin trendiga underhållningsfunktionsformat som bergsklättring, surfing, skidåkning och skidåkning uppfyller det behoven hos personlig underhållningssporter och ett hälsosamt liv för ungdomar i stads ungdomar.
Uppslukande upplevelse i det framtida intelligenta livet
I april förra året fick den första omgången av intelligenta kontakter i Shanghai ett demonstrationsoperationscertifikat.Nuförtiden, som går på gatorna i Jiaging, ser jag ofta obemannade taxibilar Mercedes -Benz, och den första fasen av Jiatinghui är en av de autonoma körstationerna.
Med öppningen av den andra fasen blir den framtida känslan av billivet mer och mer.På B1 -golvet introducerade Jiateing Hui Future Automobile Experience Hall den första nationella uppsättningen ”Car Cloud Integration Independent Passenger Parker Parking (AVP) Operation Control System Project”.Projektet utvecklades och konstruerades gemensamt av Jiatinghui, Automotive City Group, Jiafeng Car Road, Tongji University, China UNICOM, etc. och var ansvarig för den senare driften av Jiafeng Vehicle Road.
”Autonom passagerarparkering är de första och sista stegen för autonom körning. Det så kallade” första steget ”är den ena -klickans samtalsfunktion,” sista steg ”är en -klick parkeringsfunktion. Föreställ dig en sådan scen, kör till jiating till Jiating medborgarna i Hui SMU -shopping har kört bilen till B1 -parkeringsskiktet och kommit ut ur bilen för att komma in i köpcentret. i köpcentret.
Den djupa integrationen av innovationsformatet för ”CAR+Commerce” är inte bara inuti utan också utanför fältet.Shanghai Baidu Apollo Park och Shanghai Automobile Museum är båda ”grannarna” till Jiatinghui är den förstnämnda en intelligent nätverksekologisk bas, och det senare är att prata om Century of the Century of Car.Mot historia och framtid, omforma människor, bilar och nya liv.
Länk Shanghai Automobile Culture Festival
Med återupptagandet av Shanghai International Automobile City F1 anlände den 16: e Shanghai Automobile Culture Festival den 19 april.Därför, på öppningsdagen, anslöt sig Jiatinghui till Shanghai International Automobile City, ART021 Shanghai Twenty -Yizang Art Expo, Anting Culture Tourism och andra resurser för att aggregera kärnresurserna för billiv, kultur och konst, grönt miljöskydd, digital teknikområden, områden, och diversifierade gränser gränser.
Bland dem är ”Tomorrow’s Paradise” baserat på begreppet ”ringform”, och 19 konstnärer hemma och utomlands uppmanas att delta tillsammans för att få en rik konstnärlig visuell upplevelse och andlig resonans.Utställningen är uppdelad i tre kärntema av ”Art Carnival -Circle Story”, ”Dream Expressway -Dreams”, ”Toy Story -Star Oasis”.
Besökare kan känna konvergensen av historia och framtid, överlappningstiden och rymden i ”ringhistorien” och kan också se det vackra Porsche Art Paint -fordonet på ”Dream Quick Trail”.Det finns också den första Lede Gao ®️ Professionella certifieringsmästaren Jiang Shenghui och hans team i fastlandet Kina. ”, vilket gör att publiken verkar komma in i” Fantasy Realm ”.
”SMART Njut av en ny trend · Super Senior Future” Shanghai Automobile Culture Festival Large -Scale Linkage Series, med det nya mode för bilkultur, hjälper till att främja den nya boom i stadens ”Entertainment Traveler”.Från 20 april till 30 juni samlades Jiatinghui och Jiading District och Shanghai International Automobile City mer än ett dussin bästa nya energifordonsmärken för att få ”The Light of the Future” Zhixiang New Energy Automobile Art -utställning.I fordonsens kulturella erfarenhetsområde där Metaloop är, visar dussintals nya energimodeller de senaste klippteknikerna, interaktiva upplevelser och fantasifulla framtida resemetoder.Testkörningsupplevelsen kan också utföras på Auto Show -webbplatsen, och bilköpet kan njuta av exklusiva rabatter.
Från 20 april till 5 maj kommer Jia Tinghui att presentera serien av samhällsupplevelseaktiviteter för F1 -fans till ”Chronocy of the Speed ​​Racing Season”.De populära sociala nätverken för RC Remote Control Racing och China Racer China Good Driver Entertainment Experience bosatte sig i Jiatinghui, vilket gör att konsumenterna kan uppleva låga tröskor, hög intressant och tung erfarenhet av racingkultur.I F1 -fansen av ”Speed ​​Night” kolliderade hip -hop -kulturen med racingkultur till kronor för kärlek, och låt entusiastiskt tända hela staden.Från 20 till 28 april kan F1 -fans av F1 -biljetter också få gratis parkering med tillstånd, dricka mat och exklusiva gåvor.
Författare: Bo Xiaobo
Text: Bo Xiaobo Redaktör: Shanghui Redaktör: Rongbing
Omtryckt den här artikeln, ange källan.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.