september 21, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Snacks är mycket upptagna, lyser upp i Changsha Night Economy för att visa ny konsumentvarumärke

2 min read
Med den framgångsrika avslutningen av toppmötet i den 4: e China City Night Economic Development och det andra Kina

Med den framgångsrika avslutningen av toppmötet i den 4: e China City Night Economic Development och det andra Kina (Changsha) New Consumer City -toppmötet, visade Changsha återigen ställningen för de mest aktiva städerna på natten till världen.Vid detta evenemang med fokus på konsumenttrender, kommersiell ökande och stadsnatt -innovation, är snacks mycket upptagna som representanter för nya konsumentmärken och har tilldelats äran av ”2023 Changsha Night Consumption Demonstration Business Card”. .

Changsha är känd som ”City of No Night” och har gjort anmärkningsvärda prestationer i utvecklingen av nattekonomi och ny konsumtion under de senaste åren.Regeringen har infört en serie politik, som inte bara klargör nattekonomins utvecklingsriktning, utan också aktivt greppar nya konsumentmöjligheter och har odlat många utmärkta nya konsumentmärken.Bland dem är snacks upptagna med att leda trenden med den nya konsumtionstiden med sina unika affärsmodeller och innovativa marknadsföringsstrategier.

Framgången för snacks är inte oavsiktlig. en helt ny nivå.Dessutom är mellanmålen mycket upptagen med att lansera ett antal specialbutiker med unik design och kreativitet, till exempel ”Super -Snacks är upptagna” och ”Snacks är mycket stora”, som ytterligare berikar Changshas nattliv.

Emellertid är företagets framgång oskiljbar från stadens näring.Som en stad full av vitalitet och innovativ ande tillhandahåller Changsha rik jord för nya konsumentmärken.Regeringens stöd och marknadsigenkänning har gjort nya konsumentmärken som upptagna snacks som växer upp och växer upp, blir en viktig kraft för att främja den ekonomiska utvecklingen av Changsha Night.

Under de senaste åren har Changsha aktivt främjat den integrerade utvecklingen av nattekonomi och ny konsumtion och tvåvägs empowerment. Affärsdistrikt och flera grupper ”; konsumtionsmöjligheter, odlar många nya konsumentmärken som snacks, tea ansikte, Wenheyou, etc., och skapar en mängd ekonomiska temaaktiviteter för att berika nattekosystemet på natten.

Ser fram emot framtiden kommer snacks att fortsätta spela sin ledande roll inom det nya konsumtionsområdet, fortsätta att förnya produkter och tjänster och tillgodose konsumenternas alltmer olika behov.Samtidigt, med den kontinuerliga förbättringen av den ekonomiska utformningen av Changsha Night och accelerationen av byggandet av internationella konsumentstäder, är snacks upptagna med att vänta på att företagskortföretag för nattförbrukning för att inleda ett bredare utvecklingsutrymme.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.