september 21, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Volvo Yuan Xiaolin: Marknaden är liv och rörelse, vi kommer att upprätthålla normal affärslogik

2 min read
"Om vi ​​inte kan göra normal affärslogik kommer vi inte att förlora pengar för att tjäna pengar, offra långsiktig stabilitet i utbyte mot kor

”Om vi ​​inte kan göra normal affärslogik kommer vi inte att förlora pengar för att tjäna pengar, offra långsiktig stabilitet i utbyte mot kortvarig prestanda. Detta är en ansvarslös strategi.”

Den 5 november, när Volvo China Open hölls 2023, sa Yuan Xiaolin, en senior vice president för Volvo Automobile Group, och VD och VD för Asien -Pacific -regionen, i en intervju med 36 氪 och andra medier.

Volvo EM90 är ett av priserna i denna tävling kommer denna rena elektriska MPV -modell också att lanseras globalt den 12 november. Den använder fortfarande Volvos ”Safe+Luxury” varumärkesposition för att komma in på marknaden.

Från Tengshi D9, Lan Tu Dreammen, Ji Ji 009, till den idealiska megan, Xiaopeng X9 och Volvo Em90, har den inhemska MPV -marknaden blivit mer och mer populär.

Som den första rena elektriska lyxiga MPV för Volvo -bilar har EM90 presenterats.Men Yuan Xiaolin är fortfarande väldigt lugn.

Yuan Xiaolin uttalade vidare att vi aldrig skulle titta på marknaden och snabbt följa trenden, överge vår affärslogik och äntligen hävda att jag var mycket framgångsrik.Prisstrategin bör formuleras enligt sin egen situation och marknadssvar.

Enligt Volvos tidigare varumärkesplanering kommer företaget att vara fullt elektrifierat 2025. Försäljningen av rena tåg kommer att nå 50%och resten är hybridmodeller.Därför har Volvo under de senaste åren varit mycket ofta i elektrifierande omvandlingar.

Yuan Xiaolin sa att jag är mycket glad att vi även i det begränsade produktintervallet har framgångsrikt avancerat elektrifiering.Detta inkluderar våra BEV -modeller.

För den nuvarande konkurrenssituationen på den kinesiska marknaden kommenterade Yuan Xiaolin att marknaden är lätt att prata om försäljning ensam.Om det inte är ett hållbart kan det inte öka lönsamheten när skalan blir större, och den allmänna hälsan kan inte vara bättre och bättre, tror jag inte att kapitalmarknadsspelet kan bestämma utvecklingen av hela industriella slutet.Så länge tiden dras tillräckligt länge bestäms slutligen slutresultatet av den grundläggande ekonomiska lagen.

Yuan Xiaolin oroar sig inte för Volvos konkurrenskraft på den kinesiska marknaden.Logiken för att upprätthålla konkurrenskraften är att förstå balansen: Marknadsandel, lönsamhet och hälsan i hela nätverket, liksom varje justering avviker inte från varumärkets positionering.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.