september 20, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Livet är idealiskt, som alla är idealiska.

6 min read
För affärsutrymmesoperatörer är hur man gör livet mer idealiskt ett förslag som ofta nämns.I den snabba förändringen 2024 förblir emelle

För affärsutrymmesoperatörer är hur man gör livet mer idealiskt ett förslag som ofta nämns.I den snabba förändringen 2024 förblir emellertid det ideala livet inte längre, mer i praktiken.Det är inte svårt att upptäcka att när vi diskuterar idealiskt liv gör vi alltid konceptet många koncept, kräver stora mål, stora berättelser och detaljerade planer, men ungdomars idealiska liv kan inte vara högtidligt. Trivial materia är solljus och luft eller löv och gräs.

”Ideal Fun Fei Season” är en marknadsförings -IP som lanseras av den känslomässiga beröringen av den känslomässiga beröringen av kejsaren Jing Tai Fu.År 2023 debuterade den ”ideala roliga FEI -säsongen”, och kopplingen av de sju städerna förde en extraordinär semesterupplevelse.

Det är naturligt att titta på ungdomar på marknaden, och för den kommersiella tillgångshanteringen av Hejing Taifu har det liknande tänkande med ungdomar.Genom den känslomässiga scenmarknadsföringens IP med den ”ideala roliga Fei Ji” hoppas Hejing Taifu Commercial Asset Management att nå den andliga världen av ungdomar genom flera bindningar och flera korsborder sätt att möta konsumentgruppen. behov.

Idealisk rolig fluga, på ett intressant sätt

Efter epidemin har människors sätt att titta på världen förändrats.Oroa dig inte, inget behov av att tävla, kyla kyla har också blivit en levande stat som bedrivs av ungdomar.Med en angelägen observation av Hejing Taifu kommersiell kapitalförvaltning, med början från det känslomässiga värdet av ”små saker i livet, alla ideal”, genom att skapa en mängd temascenarier och färska aktiviteter, närmar sig det kontinuerligt unga människors ideal. näring i staden.

För att bli erkänd av ungdomar är vägen för förklaring mycket viktigt.Utövandet av Hejing Taifus kommersiella kapitalförvaltning ska vara med de saker som unga människor gillar och gå intimt parallellt.Under den nya säsongen, den ”idealiska roliga FEI -säsongen” och den kreativa IP -ledande parken från Dongshankou, Guangdong för att skapa en serie aktiviteter med temat ”Ye Ye, Chill Live”.Ye Ye är uttalet av ”ja”, som representerar en mindre allvarlig attityd är ett lugnt sätt.

Med populariteten i parkens 20 -minuteori har besöket i parken blivit ett nytt sätt för urban att ladda sig själva. gräset.Det är baserat på denna insikt att från 19 till 22 april, den ”idealiska roliga FEI-säsongen” och Qiaoqiao Park först lanserade skapandet av ”Chill Chill Pavilion”, Giant Seesaw, Limited Time Art Stores, etc. Mycket intressant offline evenemangsscener.

Seesawen är barndomsleksaker.Hejing Taifu Commercial Asset Management och Qiaoqiao Park hoppas kunna använda den avslappnade bäraren av gesågen för att bryta ankaret till ungdomskretsen för att förmedla den känslomässiga kraften i kyla kyla.

Det är lätt att säga att det är lätt att göra.I denna ”idealiska roliga FEI -säsong”, innehållet i de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga Avsnitt i de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga delarna av de tre huvudsakliga sektorerna.Bjud in livsstilspodcastankare för att analysera och dela livets inställning runt ”Chill Ideal Life”;Trippelaktivitet är sammanflätad,

Ultra -Chills liv attityd av ”Ideal Fun Fei -säsongen” överförs alla aspekter av kunderna som kommer in i fältet.

Inte bara i Shanghai, Hejing Taifu Commercial Asset Management, skapade också offline -kort med Qiaoqiao Park i Hejing · Youfang (Peking), vilket tillåter den gröna atmosfären i parken att ge människor ett lugnt ögonblick som är nedsänkt i städer med hög intensitet.Diskussionen som öppnades av det ideala livet fortsätter också att sträcka sig i städerna där projekten för den kommersiella kapitalförvaltningen under Guangzhou, Chengdu, Suzhou, Foshan och Nanning har fortsatt att förlänga.

Den perfekta roliga flugan, använd ungt uttryck

Med ökningen av ny konsumtion expanderar den funktionella gränsen för affärsutrymmen som köpcentra kontinuerligt.Människor stannar inte längre på de grundläggande behoven som att äta och dricka, men börjar se fram emot affärsutrymmet för bra shopping, kul och till och med ”att veta dig bättre”.Från en enda konsumtionsdestination till ett utrymme för att tillfredsställa känslomässig konsumtion, hur man kan omfamna de aktuella förändringarna för affärsutrymmesoperatörer är en operativ fråga som är värd att tänka på.

År 2023 börjar den ”idealiska roliga FEI -säsongen”, Heejing Taifus kommersiella kapitalförvaltning från ”Emotional Value”, tappar tiden för unga människor och passerar genom stadens roamingmarknad, vilda roliga camping, presentpet -program, samtida konst Utställningar, innovativa teman för mode och miljöskydd som handling överförs emotionell energi.Och tiden för tiden 2024, under inslagvågen av anti -konsumtion, har metodiken för att lösa problem en ny riktning.Skapa en löshet för konsumentgruppen, ta tag i den ungdomliga makten som lockar ungdomar och skapar de förfinade ansträngningarna att återvända till livet … är nyligen tillagda förslag.

Om några problem bara stannar på tankenivån kan den inte gå framåt en halv tum.På grundval av den första ”Ideal Fun Fei Ji” gick den med insikt i unga grupper, började med Chill’s Life -attityd, med början med barndomsleksaken, i hopp om att använda detta som den ursprungliga punkten för att skymta det ideala livet.I det stora havet av människor, på grund av möjligheten till ”ideal”, är det möjligt att träffas, erkänna och bekanta sig i publiken. Plats.

Idealisk rolig fluga, använd grön action

Under de senaste åren har begreppet ESG blivit mer och mer populärt och har respekterats allmänt. Lagt till.Från 19 till 27 april kallade HeJing Taifu Commercial Asset Management and Environmental Lifetime varumärke ”Flying Ant” för 21 projekt i 7 städer för att gemensamt genomföra ”Jeremy Herm ~ Chill More Renewal Plan” för att förespråka delningen av gamla böcker och tillåta kunskap att cirkulera.

På World Earth Day den 22 april lanserade kontoret för Hejing Taifu Commercial Asset Management ”Holding” plast ”-operationen, omfamna jorden i armarna” för att återhämta den gamla boken i den tomma flaskan, förespråka begreppet hållbart och Miljöskydd och driver hyresgästerna i projektet ”kyla mer hållbart liv” med K · en medlemmar.Inte bara det, Chengdu Financial City Hejingyu Shekou Hotel & Chengdu Hejing · Yu Hon International Service Apartment kommer att delta i ”Ideal Fun Fei -säsongen” och ”Jerech Hermore Regeneration Plan” från 19 april till 22: e, och etablera en temaåtervinningsstation, och ” Bjud in hotellgäster att delta i den ”gröna” rörelsen genom evenemangets publicitet.

Den gröna vågen är ständigt, och inspiration och kreativitet är på väg. Symbios i staden och samexisterar med miljöskydd.Den 24 april, med hyresgästmedlemmarna, använde de avfallsartiklar och miljöskyddsåtervinningsmaterial för att skapa regenerativa skapelser, skapa inspirerande installationsskisser och använda konstkraften för att tolka tänkandet om hållbart liv.

Denna serie aktiviteter gör det möjligt för kontorsbyggnader att inte bara vara ett enda kontor, utan också transportören av stadens makt och registrera minnet om människorna på arbetsplatsen för att börja med det ideala livet och kampen.

slutet:

Hejing Taifu Commercial Asset Management ”Ideal Fun Fei Season” är ett nytt försök att fortsätta att forma IP. Fältets och fältets innehåll och fält gränsen mellan gränserna för att förverkliga ungdomarnas känslomässiga överföring.

Som den ledande inhemska affärsförvaltningen och driftsplattformen är Hejing Taifu Commercial Asset Management att tänka på det kommersiella utrymmet baserat på en funktionell förlängning. och blod och fortsätt att skriva stadens ideala liv.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.