september 22, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Kommunicera och förstå effektivt utövandet av barns Peking Family Education Theme Cultivation Practice

2 min read
"Kommunicera och varmare hemmet."Beijing kvinnors federation foton bekännelseChina News Network, Beijing Ne
”Kommunicera och varmare hemmet.”Beijing kvinnors federation foton bekännelse
China News Network, Beijing News, 21 april (reporter Xu Jing) ”Kommunicera och värmer hemmare.”I år kommer evenemanget att samla in och visa ämnet i ämnesboken och genomföra ”My Family Parenting Story” för att konsolidera den gemensamma ansträngningen, förespråka förbättringen av kommunikationen mellan familjemedlemmar, odla barn och barn att tänka, lära sig lyssna , skapa värme tillsammans harmonisk familjeatmosfär.
Vid evenemanget genomförde Bian Yufang, chef för Institute of Psychological Health and Education vid Peking Normal University, en djupgående tolkning av temat ”Kommunikation, värma hemmare varmare”. Psykologi förklarar vikten av kommunikationsförmågor och förklarar i detalj sättet att förbättra kommunikationsförmågan, hjälpa barn att bättre skapa känslomässiga kontakter med andra, hjälpa föräldrar att förverkliga effektiv kommunikation med sina barn och bättre förstå barn.
Som en offentlig välfärdambassadör för att odla temat Peking -familjeutbildning 2024, är CCTV Children’s Program Red Guoguo och Green Bubble som delar förståelse för kommunikation, förespråkar majoriteten av föräldrarna i betydelse till familjutbildning, lyssna, lyssna mer, tänka på andra platser och kommunicera lika.
I kombination med ”4.23” World Reading Day släpptes lanseringsceremonin på platsen för temat för ”kommunikation”.Tidigare begärde evenemanget hundratals böcker för stora förlag och bjöd in experter inom olika områden som psykologi, utbildning och publicering av barn för att välja 20 barns läsningstematböcker för temat ”kommunikation”.På evenemangssidan presenterade ledarna och gästerna temaböckerna för barnens representanter i hopp om att de kände kraften att läsa och blev ett bättre jag genom att läsa den andliga världen.
Sedan 2020 fortsatte Peking Municipal Women’s Federation, den kommunala utbildningskommissionen och den kommunala tullkommittén att gemensamt genomföra praktiken av temat för familjeutbildningsteman. Det, organiserar temautövningsaktiviteter etc. Modellen skapar en familj och social miljö som bidrar till den sunda tillväxten hos barn.
Evenemanget var värd av Peking Municipal Women’s Federation, Peking Municipal Education Commission och Peking kommunala tullkommitté.Från och med den här månaden kommer evenemanget att vara värd för ”Xinrui Plan” -familjen för familjetutorering i Peking Urban Library varje månad för att bjuda in experter på relevanta områden för att genomföra 8 på varandra följande allmänna välfärdsföreläsningar kring familjens utbildningsämnen som barns psykologi, barns tillväxt, förälder – Barnkommunikation, etc. Hjälp föräldrar att behärska de vetenskapliga föräldrakoncept och metoder, förbättra familjens utvecklingsförmåga och odla goda barn i den nya eran.(över)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.