september 22, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Rita en "ny ritning", och Jianghan District Education Work Conference hölls framgångsrikt 2024

5 min read
Redaktörens anmärkning:På morgonen den 19 april höll Jianghan District ett utbildningsmöte 2024 för att utplacera de viktigaste punkterna för utbi
Redaktörens anmärkning:
På morgonen den 19 april höll Jianghan District ett utbildningsmöte 2024 för att utplacera de viktigaste punkterna för utbildningen 2024.Mötet påpekade att under 2024 tog utbildningssystemet i Jianghan -distriktet lide Shi som den grundläggande uppgiften. Modernisering och enastående stadsområden.
På utbildningskonferensen i Jianghan District 2024.Reporter han peng
Jingchu.com (Hubei Daily) (reporter han Peng korrespondent Chen Shiling och Ye Hui) för att ytterligare främja alla lärare i utbildningssystemet i Jianghan District, alla lärare i utbildningssystemet i Jianghan -distriktet förenade sina tankar, förenar deras ande, ökar deras anda, och sträva efter excellens. , alla medlemmar i District Education Bureau Leadership Team, alla kadrer i byrån, byråns sekundär orsakar den person som ansvarar för enheten, byrån tillhör grundskolorna och gymnasieskolorna, yrkesskolor, dagis Sekreterare och skola (parker) .
Zhao Yan, ledamot av den ständiga kommittén för Jianghan District Party Committee, ministern för propagandavdelningen i distriktskommittén och ledaren för utbildningsarbetet för distriktskommittén, deltog i mötet.Reporter han peng
Yu Jianqing, chef för biträdande distriktet för distriktets folkregering, ordförande för mötet.Reporter han peng
Xu Li, sekreterare för partikommittén och chef för utbildningsbyrån i Jianghan District, utplacerade arbetet.Reporter han peng
Följ den ursprungliga avsikten med utbildning och byggandet av det starka utbildningsområdet
Sträva efter att skapa excellens och sträva framåt.Konferensen var ordförande av Yu Jianqing, biträdande distriktet i distriktets folkregering.Vid mötet läste Rao Yan, vice sekreterare och biträdande direktör för partiutskottet för Jianghan District Education Bureau och sekreteraren för partiutskottet för Wuhan nr 1 Middle School, ”Notice of the First -Level Unit, Secondary Secondary Enhets- och specialprogressiva enheter i 2023 Performance Management Professional Indicators. ”Rao Yan kräver korrekt orientering av olika skolor (trädgårdar) för att fastställa de ”faktiska prestandan för faktiska prestationer och faktiska prestationer”, sträva för första gången, goda prestationer och främja byggandet av första klassens starka områden.
Rao Yan, biträdande sekreterare och biträdande direktör för partikommittén för utbildningsbyrån i Jianghan District, Rao Yan, sekreterare för partikommittén för Wuhan No.1 Middle School, läste ut relaterade meddelanden.Reporter han peng
Hur skapar jag en ”barnhall”?Hur frigör man utbildningspotentialen för liten fotboll?Hur bygger jag en ny ekologi i skolområdet?Hur främjar man den intelligenta omvandlingen av utbildning?”De relevanta personerna som ansvarar för de fyra skolorna i Jianghan District gjorde utbyten och delning.
Li Duanduan, chef för den barnsliga dagis i Jianghan -distriktet, delade.Reporter han peng
Enligt Li Duan Duan, chefen för Tongfu -dagis i Jianghan -distriktet, är huvudlinjen för byggandet av ”Children’s Affairs Hall” huvudlinjen, och den har stått och lanserat en kursförändring med fokus på ”läroplanläget, Implementeringsväg och utvärderingssystem ”. Att möta framtiden” för att svara på utmaningarna i uppgiften att utbilda människor i den nya perioden och sträva efter att göra tillväxtbehovet hos barn som ses, vårdas och insett och tentaklarna av Jianghan barnvänliga tentakler utvidgas kontinuerligt.
Xiong Liping, ordförande för Wan Songyuan Road Primary School, Jianghan District.Reporter han peng
”Utbildning är att ansluta människor som kan lösa tillväxtproblem med resurser.” Värld och ”anslut” till hävstången bakom den lilla fotbollen bakom den lilla fotbollen bakom den lilla fotbollen.
Sun Xiajie, rektor för Wuhan tolfte krönikar Middle School.Reporter han peng
Sun Xiajie, rektor vid den tolfte ungdomsskolan i Wuhan City, introducerade att när vi väljer att utbilda bergen med kärlek, mod, ansvar, optimism och visdom; kan nå enighet bland alla lärare och studenter i skolområdet för att främja alla medlemmar att gå till och fortsätta att iterera och bidra till utvecklingen av ny produktivitet för utvecklingen av ny kvalitet på skolförhållandena.
Zhu Yibing, ordförande för Wuhan nr 19 Middle School, delade.Reporter han peng
”Att förlita sig på de höga tech -medel som representeras av digital teknik och konstgjord intelligens, effektiv undervisningsaktiviteter uppnås och högkvalitativa talanger odlas.” Skolan sätter tydligt riktningen, formulerade vetenskapliga och pragmatiska tre tre tre årliga utvecklingsplan; Integration och enhet av kunskap och handling för att skapa ett nytt paradigm baserat på big data.
Öva lärarnas anda och utveckla produktiva krafter i utbildningen i utbildningen
”Fanhua bygger drömmar, och det förnyas i ansiktet.”Xu Li föreslog att vi måste hitta ett mål och utveckla nya produktiva krafter.Det är nödvändigt att fokusera på två aspekter, konsolidera resultaten av ”dubbel reduktion” och fortsätta att främja ”dubbel reduktion” -arbetet för att gå djupt och praktiskt, för att minska bördan, minska inte kvaliteten, minska inte ansvaret och minska inte tillväxten.
Xu Li sa att det är nödvändigt att leda ”teamet” att växa runt de tre idéerna.I det nya utvecklingsstadiet måste Jianghan Education brådskande göra allt för att främja byggandet av lärare och kadrer av hög kvalitet.Det är nödvändigt att noggrant följa de fyra viktiga punkterna och innovera ”Five Education” Det krävs att uppnå full täckning under höstterminen.Det är nödvändigt att fördjupa de tre avsnitten och stärka utvecklingen av ”högkvalitet” Bygg en campus säkerhetslinje med bottenlinjetänkande.
”Det stora mönstret, visdom och stora prestationer av Jianghan Front -linjelärare har gjort mig säker och förväntningar på att bygga ett första klassutbildningsdistrikt för Jianghan.” Minister Zhao Xun sammanfattade Speak.
Zhao Yan sa att Jianghan Education People under det senaste året samarbetade och samarbetade och arbetade tillsammans för att lämna in ett utmärkt svar på utbildningsarbetet i regionen.Atmosfären i ”respekten för lärare och utbildning” i distriktet är starkare, medvetenheten om ”kämpa för excellens” är starkare, ”att undervisa och utbilda människor” har bättre resultat, och Jianghan -utbildning har bättre rykte.Zhao Yan lade också fram tre åsikter om Jianghan Education: s arbete 2024. Han bad om agglomerationen för att utöka och förbättra kvaliteten, så att utbildning med hög kvalitet kan vara inom räckhåll för Jianghan -tentakler; Rot i Jianghan; ta hand om tillväxt och tillväxt.
Tiderna är tidvattnet, och våren är full av Jianghan.År 2024 kommer alla Jianghan -lärare att fortsätta att hålla sig till andan att hålla jämna steg med tiderna, åldern i ålderdomen, uthålligheten av uthållighet, axla det tunga ansvaret som ges av tiderna, med den höga kvalitetsutvecklingspraxis i The Het och varmt.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.