september 21, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Pingba: Låt arbetsutbildningen "ta rot" på campus

2 min read
Nyligen gick författaren in i Labour Practice Base i Pingba District Second Primary School och såg att eleverna k
Nyligen gick författaren in i Labour Practice Base i Pingba District Second Primary School och såg att eleverna kommunicerade när de arbetade, och några av dem viftade med sin sko för att lösa smuts, några handade ogräs och några av dem. Och skratt, en livlig och intressant kurs för arbetsutbildning kom i sikte.
”I år planterade vi majs. Vi höjde plantor först och transplanterade sedan plantorna i den nyligen vända marken. Sedan vattna och olika vårdhantering. Jag tror att vi kan äta läckra majs snart.” .
Låt arbetsutbildningen ”ta rot” på campus.
Under de senaste åren, för att skapa en långvarig mekanism för att utöva arbetskraft och utbildning och bygga en plattform för arbetsutbildning för studenter, har skolan etablerat en arbetsundervisning och forskningsgrupp som rektor själv personligen har skapat en 1,5 – Acre Labour Practice Base och arrangerade för arbetsutbildningsinstruktör för att studera och formulera kurser Listan, genomförde grödplantning enligt de tjugo -fyra solvillkoren och överförde teoretisk utbildning för att utöva.
”Vi genomförde utbildningsaktiviteter för arbetskraftsutbildning 2022. I form av samhällen kan barn komma ut ur klassrummet, gå in i arbetsutbildningsbasen och plantera olika grödor med förändringar i solvillkor för att låta barn förbättra arbetskonitation i arbetet i arbetet , i arbetet i arbetet Få naturens gåva, vet hur man värnar om mat och omsorg för naturen.
Låt arbetsutbildningen ”ta rot” på campus.
Under de senaste åren förlitar sig Pingba District nr 2 Middle School på de starka lärarnas fördelar med att öppna den första tryckklubben i regionen, vilket har lockat många elever att lära sig och gått in i utskrifterna från Pingba nr 2 Middle School. Vägledning av läraren, mer än ett dussin elever graverades med händerna, och de skildrade noggrant sina verk.
”Jag har älskat konst sedan jag var barn. Efter att jag fick veta att det finns tryck i skolan efter Junior High School har jag gått med i Printmaking Club. Jag har studerat utskrifterna i två år. Mina tryckverk har vunnit olika priser I City -Nevel District -Nevel. av tryck.
Låt arbetsutbildningen ”ta rot” på campus.
Det är underförstått att Pingba -distriktets andra akademiska utbildning i Middle School fäster stor betydelse för arbetskraftsutbildningen för studenter. -School Services används.
”Det förbättrar inte bara elevernas händer -på arbetet, utan odlar också den utmärkta kvaliteten på elever som inte är rädda för lidande och kärleksarbete. I det framtida arbetet kommer vi bättre att integrera arbetsutbildning i skolans moraliska utbildningssystem. Medlemskap, omfattande utbildning och full process.(Figur/wen chen yong)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.