september 21, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Enshi Prefecture begärde offentligt ledtrådar om bördans minskning av utbildningen och metoden för rapportering

3 min read
3 ..Obligatoriska utbildningsskolor och klasser får inte organisera olika typer av undersökningar som veckoundersökningar, månatli

3 ..Obligatoriska utbildningsskolor och klasser får inte organisera olika typer av undersökningar som veckoundersökningar, månatliga undersökningar och enhetsundersökningar eller organisera undersökningar i förklädnad i olika namn som testning, testning, tidsbegränsade övningar och inlärningsforskning.De första eller andra betyg på grundskolan tar inte papperspenna och papperstest.Det är inte tillåtet att regionala eller inter -skolor mellan skolor för alla klasser och ungdomsskolor i grundskolor.Baserat på nationella läroplanstandarder och skolundervisning Framsteg för att genomföra undersökningar, finns det inga partiella eller konstiga frågor.

4. 4 ..Den obligatoriska utbildningsskolan i mitten och slutliga undersökningar genomförs.Du får inte justera uppdelningen och sätena enligt testresultaten.Det är inte tillåtet att koppla resultaten från de slutliga tentamen i mitten av varje termin i ungdomsskolan och den tredje termin av juniorterminen.

5.Kaiqi sport, musik, konst, arbetsutbildning och mental hälsa, livssäkerhet och andra timmar.Använd inte servicetiden efter skolan för att organisera studenter för att förbereda sig för tentor, undervisa nya lektioner eller kollektiva kompletterande klasser.

6.Skolan bör se till att elevernas fysiska träning och tillräcklig klassaktivitet i skolor per dag inte bör användas för att ”säkerställa elevernas säkerhet” på grund av grunderna som begränsar nödvändig fysisk träning och interklassaktiviteter för elever.

7.Skolschemat är ordnat i den övergripande planeringen.Skolor får inte kräva att eleverna går i skolan för att delta i enhetlig utbildning och undervisningsaktiviteter i förväg.

8.Det är strikt förbjudet att organisera och delta i betalda tilläggskurser.Organisera inte studenter privat för att utföra betalda rådgivning eller deltidsjobb på off -campus utbildningsinstitutioner, och får inte rekommendera och få elever att delta i lektioner för off -school -kompensation eller introducera studenter till utbildningsinstitutionerna och tillhandahålla relevant information.

9.Det är strikt förbjudet att ockupera de nationella lagstadgade helgdagarna, vilodagarna och vinter- och sommarsemesterna och organisera en kollektiv kompletterande lektion hos mindreåriga studenter i stadiet av obligatorisk utbildning för att öka deras inlärningsbörda.Utanför utbildningsinstitutioner får inte ockupera disciplinutbildning på nationella juridiska helgdagar, vilodagar och vinter- och sommarsemester.

10 ..Standardisera skoltjänstavgifter och betald ledning.Skolor och skolor får inte öka laddningsartiklarna utan tillstånd, utöka omfattningen av avgifter, öka avgiftsstandarder eller buntavgifter.Det är strikt förbjudet att tvinga eller förklädda serviceavgifter, endast avgifter och inget servicebeteende, och det är strikt förbjudet att få skillnader i serviceavgifter och avgifter för avgifter.Behöver inte eller organisera studenter för att köpa andra undervisningsmaterial annat än ”ett ämne och ett tillägg”, och får inte rekommenderas för undervisningsmaterial som inte har granskats av de nationella, provinsiella och statliga granskningarna.Implementera skolans laddningssystem strikt, och det är strängt förbjudet att självständigt stå på sina egna namn, överviktiga och superstandardavgifter förutom publiciteten av vägtullar.

11.,Genom att följa rätt begrepp om utbildning och politiska prestationer får du inte nå indexet för ytterligare studier eller utvärdera nästa partikommitté och regering, utbildningsavdelning, skola och lärare med mellersta och högskolans inträdesprövning. Belöningslärare och elever med poängen för tentamen i mitten och högskolan som standarder är det strängt förbjudet att meddela, sprida och spekulera i ”mästaren” och avancerade priser för mellersta och högskolans ingångsundersökningar.

2. Övervaknings- och rapporteringsmetod

  1. Rapportkontaktnummer:

0718-8110281 (Entry Education Bureau)

0718-8412615 (Education Bureau of Enshi City)

0718-7282782 (Education Bureau of Lichuan City)

0718-3222980 (Jianshi County Education Bureau)

0718-4335901 (Badong County Education Bureau)

0718-5820042 (Xuanen County Education Bureau)

0718-6822995 (Xianfeng County Education Bureau)

0718-6272873 (Laifeng County Education Bureau)

0718-5960002 (Hefeng County Education Bureau)

2. Rapportera e -post:

3. Kom och besök adress:

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.