september 20, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

En privat gymnasium i Hunan anklagades för "anklagande skolstatus" och utsattes också för att rekrytera studenter i strid med förordningar.

5 min read
Nyligen har många elever av eleverna i Shaoyang City, Shaoyang City, Hunan -provinsen (nedan kallad "Shen D

Nyligen har många elever av eleverna i Shaoyang City, Shaoyang City, Hunan -provinsen (nedan kallad ”Shen Da High School”) rapporterat att skolan samlar tusentals yuan per föräldrar i namnet ”HANDLING SKOLA STATUS”, men Senare sägs det att det är omöjligt att hantera och inte har återbetalats hittills, vilket har fått många föräldrar att vara missnöjda.Dessutom rapporterade vissa föräldrar att skolan registrerade elever från utsidan utan att få kvalifikationerna för att driva en skola 2021 och anklagade dem från 1 000 yuan till 5 000 yuan.

Den 19 april svarade Huang Dunwei, ordförande för Longhui County Shenda Senior Middle School Co., Ltd. av styrelseledamöter och studentstatushanteringsavgiften samlades in utan tillstånd.Samma dag svarade den relevanta personen som ansvarar för utbildningsbyrån i Longhui County att ”studentregistreringsavgiften” som samlats in av Shenzhen High School för närvarande håller på att återbetala.

Dessutom rapporterades Huang Dunwei också vara restanser för migrerande arbetares lön, skolrekonstruktionsprojektfonder och ”misstänkt bedrägeri” i kapitalöverföring.Huang Dunwei svarade att de relevanta reportrarna spridit sig av sanningen och medvetet förtalade.Den 20 april svarade de relevanta ledarna för Longhui County Party Committee på reportern vid floden Xinyao som den allmänna säkerhetsavdelningen undersökte.

Föräldrar rapporterade att skolans ”laddningsskolestatus” har tecknat ett relevant kontrakt

Enligt Mr. Luo, föräldern till studenten, gick hans son in i hösten 2023 till gymnasiet.”Jag sa inte att när jag registrerade mig i skolan var jag tvungen att ladda en studentstatus och jag märkte att studentstatusen skulle anklagas efter att ha gått in i skolan.” sa att skolstatusen inte kunde hanteras, men han hade inte nämnt när den skulle återbetalas.Det är underförstått att studenter som inte har en studentstatus inte kommer att kunna ta examen på gymnasiet, och i framtiden kommer de inte att få ett gymnasieexamen. social kandidat.

En annan studentförälder, Mr. Yang, sa att han hade överfört 4 000 yuan till skolläraren för studentstatus.Enligt ”Reading Longhui Shenda Senior Middle School Contract” undertecknat av Mr. Yang den 23 augusti 2022, de två parterna som både och B, ”Party B (Studentförälder) håller med om att part A inte garanterar att parti B: s barn studerar I gymnasiet i gymnasiet. certifikat. om det.”

Den 19 mars 2023, efter att kontraktet undertecknade ett kontrakt, överförde Yang 4 000 yuan till skolläraren Wechat.”Den 29 mars i år meddelade skolan tydligt att de inte kunde hantera sina kvalifikationer. De hade tänkt att de var tvungna att samla in pengar.

Den 19 april kallade reportern av Xinhuanghe en -job -läraren i gymnasiet i en förälders namn för att fråga om skolstatusen.

Dessutom, enligt en förälder till en student som inte ville namnge, registrerade Shenda High School elever från frånvaro av skolkvalifikationer 2021 och debiterade dem från 1 000 yuan till 5 000 yuan.”Efter att ha gått in i skolan, eftersom de inte kan få en student, är de också olaglig registrering.

Den vice presidenten har blivit avskedad, och utbildningsbyrån svarade på att ”återbetala”.

Offentlig information visar att Shenda High School utfärdade ett skoltillstånd av Shaoyang Education Bureau den 8 juni 2022 och började i september 2022.Enligt den officiella webbplatsen för Shenda High School är skolan en nyetablerad privat gymnasium med starkt stöd från relevanta administrativa avdelningar och relaterade enheter.Tianyancha visar att den juridiska representanten och ordföranden för Longhui County Shenda Senior Middle School Co., Ltd. är Huang Dunwei.

Den 19 april kallade en reporter från Xinhuanghe Huang Dunwei och frågade om ”Charging Student Status”. av styrelseledamöter.Huang Dunwei sa också att han som ordförande för företaget inte visste om saken i förväg. ”Denna incident har en stor negativ inverkan på mig.”

Samma dag kallade en reporter från Xinhuanghe ”Tolls of Tolls” i gymnasiet som kallade Longhui County Education Bureau. I processen för återbetalning.Reportern frågade sedan om den specifika hanteringen av skolans ”laddande studentstatus”.

Ny Yellow River -reportern märkte att Longhui County Education Bureau utfärdade ”meddelandet om förbudet mot antagningar och anklagelser från Longhui County Shenda Senior Middle School” den 20 juli 2021.Enligt meddelandet erhöll inte arrangörerna av Shenda High School ”licensen för Folkrepubliken Kina och nationella frågor”, och den kommunala utbildningsbyrån utfärdade inte en anmälningsplan för den sociala inskrivningen och samlade avgifter för före – Samling … Vårt byrå har redan varit i vår byrå.

Den 19: e svarade Huang Dunwei på reportern vid floden Xinyao på ovanstående olaglig rekrytering att händelsen var att anmälningspersonalen transporterades till andra skolor efter skolans namnregistrering.

Skolans ordförande rapporterades också involverad i ett antal ”olagliga handlingar”, och tjänstemannen sa att han undersöker

Enligt tidigare medierapporter rapporterades också Huang Dunwei av relevant personal att det fanns ”olagliga handlingar” såsom restanser av lön för migrerande arbetare, skolomvandlingsprojekt och ”misstänkt bedrägeri” i kapitalöverföring.Dessutom, enligt ”Voice of the People” i Hunan Red Net, den 7 januari 2014, har netizens kommenterat att Huang Dunwei också finns ”olagliga handlingar av olaglig absorption av offentliga insättningar och kontraktsbedrägeri”, vilket involverade mängden av tiotals miljoner essensEnligt införandet av det röda nätet leds det röda nätet av propagandavdelningen för Hunan provinsiella partikommitté, provinskommittén utländska propagandakontor och provinsregeringens informationskontor.

Den 16 januari sade Longhui County Education Bureau som svar på innehållet i ovanstående budskap, ”För att skydda de legitima rättigheterna och intressena för lärare och studenter och investerare har fonderna från Shenda Middle School inkluderats i övervakningen av Longhui County Education Bureau. Avtal … Efter att revisionsresultaten kom ut avgjordes de återstående projektfonderna i partier från Shenda Middle School. Frågorna återspeglas i rapporterna om det ljusa falska kapitalet, olaglig handel och säljande studenter, olaglig finansiering och finansiering.

Den 17 april svarade personalen i Longhui County Public Security Bureau på medieintervjun att länet hade inrättat en arbetsgrupp för de relevanta frågorna om Huang Dunwei, Shen Dun High School.Sedan dess svarade den relevanta personen som ansvarar för propagandavdelningen i Longhui County Party Committee på media att länet har inrättat en speciell klass med vice sekreterare för länspartiekommittén som ledare för länspartiets kommitté. , de relevanta frågorna är fortfarande under ytterligare utredning och verifiering.

Den 19: e bad en reporter från Xinhuanghe Huang Dunwei att verifiera de relevanta rapporterna om ovanstående rapport.

Den 20: e svarade de relevanta ledarna för Longhui County Party Committee på reportern vid floden Xinyao som den allmänna säkerhetsavdelningen undersökte.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.