september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Chuanzhi Education 2024 "National College It Facking Teacher Summer Summer Training Course" började registrera sig

5 min read
Nyligen öppnades 2024 "Information Technology Scur Talent Training Class of the Summer Cultivation of

Nyligen öppnades 2024 ”Information Technology Scur Talent Training Class of the Summer Cultivation of the Information Technology Scarce Talent Training Project” -registreringskanalen (ministeriet för 2024 ”Information Technology Scur Talent Training Project” som är värd av Chuanzhi Education and Informatiseringscenter (Ministeriet för 2024 ”Information Technology Scur Talent Training” som är värd av Chuanzhi Education and Informatiseringscenter (ministeriet för 2024 ” Bransch- och informationsteknologi.

Temat för detta seminarium är ”Rong Digital · starka lärare · skapandet av framtiden”, som syftar till att svara på det nationella samtalet, hjälpa lärarna att förbättra nivån på färdigheter, teoretisk undervisning och praktisk undervisningsförmåga och stärka högskolor och universitet till Skapa en mer stark ”sammansättning” ”den dubbla lärares” lärarteamet förbättrar ytterligare lärarnas och högskolans kärnkonkurrens.

Seminarierna kommer att lanseras via online live-sändning från 22 juli till 26 juli 2024. Registreringsmålet är lärare i Pan-it-relaterade majors över hela landet.

Årets ”regeringsarbetsrapport” nämnde att det är nödvändigt att ”följa integrationen av utbildning, byggandet av ett starkt land och ett starkt talangland och integrationen av kapitalkedjan i innovationskedjan industrikedjan, fördjupa den Omfattande reform av utbildningsvetenskapliga och tekniska talanger och ger en stark kraft för moderniseringskonstruktion.

Eftersom huvudpositionen och den huvudsakliga slagfältet för vetenskaplig och teknisk innovations- och talangutbildning, bör högskolor och universitet bättre ta ansvar och uppdrag, följa utvecklingen av utbildning, vetenskap och teknik och talangintegration och ge större bidrag till utvecklingen av nya produktivitet.

Egenskaperna hos ny produktivitet är innovation, och essensen av innovation -driven är talangdriven.Generalsekreterare XI betonade: ”Enligt den nya trenden för vetenskaplig och teknisk utveckling måste vi optimera disciplininställningarna och talangträningsmodellen för högre skolor och utveckla ny kvalitet och främja utveckling och odling av hög kvalitet

Sedan 2014 har Chuanzhi -utbildningen hållit ”IT -ryggradens lärarutbildning” i sommarsemestern och vinterlovet varje år.

I år, baserat på den snabba utvecklingen av AI -teknik, och föreningens efterfrågan på digitala talanger, stod Chuan Zhi -lärares lärares lärares lärarteam återigen i framkant av tiderna. AI -modellutveckling kommer att ge de flesta praktiska undervisningsresurser som ger rikare och djupgående lärarupplevelser och kunskapsuppdateringar.

Processarrangemang och höjdpunkter

(1) Lektionsbaserad kupongbaserad på AI -modellutveckling

Sex -Door Disciplines Online -utbildning: Artificial Intelligence (Big Model Development and Application), Python & Large Model Distribuerad dataanalys, Hongmeng Application Development, Front -End+VUE3 Mobile Development, Big Data, Java AI Facture Combat.

(2) temalag

1. Seminarium för studentanställningens ämne

För ämnet högskolestudenter, i djupanalys av sysselsättningspolitiken, bygger den nuvarande statusen och utsikterna för arbetsmarknaden och det dialektiska förhållandet mellan högskolans och universitets behov i undervisnings- och branschbehov och jobbkrav, en bro mellan en bro mellan Informationens interoperabilitet mellan högskolor och företag, kommunicerar med många första lärare.

2. Symposium om professionell byggande av högskolor och universitet

Analys av många frågor i processen för skolans samarbete, inklusive hur man kan uppnå djup produktions- och utbildningsintegration, odla kompositfärdighetstalanger och hur man kan stärka de två vägar att förbättra institutionerna för att förbättra nivån på skolan och undervisningen och undervisningen Kvalitet.

(3) Dela resurser online

Slösningsutbildning och hjälpplattformar används gratis i undervisningsresurser.

Läroplan

Vi företrädesvis [6 populära discipliner] i denna kurs, och innehållet i kursen har nyligen uppgraderats jämfört med föregående session! +Stora kaffeföreläsningar är som föreläsningar.

Bland dem kommer disciplinen ”konstgjord intelligens (stor modellutveckling och tillämpning)” att börja från den grundläggande teorin om den stora modellen till den specifika implementeringen och tillämpningen av Langchain och Chatglm för att introducera hur man använder dessa skärande tekniker för att utveckla faktiska faktiska Tillgänglig lokal kunskap och svar robotar.

”Java AI Reality” -disciplinen, baserad på Zhongzhou -pensionsprojektet, adopterar fram- och bakre separeringsutvecklingsmodell och utvecklar VUE3+TDesign som en infrastruktur för utveckling.Huvudteknologierna som används i bakgrunden inkluderar: Springboot, Spring Cache, Knife4J, MySQL, Redis, OSS, WeChat Inlogging och så vidare.Kursen inkluderar också studien av designinnehåll, inklusive design av tabellstruktur, gränssnittsdesign etc.

Träningskurser

1. Artificial Intelligence (Big Model Development and Application) & MDASH; ”Langchain och Chatglm Local Q & A Robot Development”

Börja med infrastrukturen för stora modeller, förstå dess tekniska utveckling, vanligt använda open source -modeller och fina inställningsmetoder.Speciellt för den specifika tillämpningen av Langchain -ramverket och ChatGlm Series -modellerna i kunskaps- och svarssystemet, användes Langchain+ChatGlm -modellen för att bygga en lokal -runa Q & A -robot.

2. Python & Big Model Distribuerad dataanalys & MDASH; ”Data Distribuerad analys och verklig beräkning”

Denna kurs är baserad på Python -språk och distribuerade bearbetningsramar Spark (PySpark) och andra verktyg i kombination med flera dataanalyscenarier: detaljhandel, e -handel, spel etc., vilket ger dataanalys i flera scenarier.I samband med visualiseringsverktyg för att slutföra utvecklingen av Offline Real -Time Data Viewboards, är färdigheterna och tillämpningarna av Python Distribuerad dataanalys baserade på faktisk strid.

3. Hongmeng Applied Development & Mdash;

Detta projekt är ett omfattande projekt, inklusive användningen av Deveco Studio Tools, Hongmeng Arkts -syntax, Arkui vanligt förekommande komponentbibliotek, Harmonyos Application Framework och utvecklingen av Hongmengyun -musikprojekt på grundval av att behärska utvecklingen av Native Hongmeng.

4. Front -end+VUE3 Mobil utveckling & mdash;

Driver of God Logistics är ett logistik Multi -End -projekt (H5/Applet/Android) som det främst tjänar lastbilsföraren och tillhandahåller funktionen för fraktupphämtning och fraktleverans. , Technology Stack: Uni-App+AI Tool+Vue3+UNI-UI+Pinia.

5. Big Data & MDASH; ”Unified Digital Warehouse Solution”

Projektet använder FlinkCDC: s BinLog -loggar för att samla MySQL -databaser i realtid, skriva de insamlade data i Starrocks och sedan använda Starrocks -baserad skiktad design.

Det digitala lagret för detta projekt antar en ren SQL -lösning för att slutföra hela nedräkningsarbetet.

6. Java Ai & Mdash; ”Zhongzhou Pension Project”

Ämnet är baserat på Zhongzhou -pensionsprojektet och antar den främre och bakre separationsutvecklingsmodellenZhongzhou Pension System är en skräddarsydd mjukvaruprodukt för pensionshantering för vårdhem.Målanvändarna i pensionssystemet är främst chefer och personal i vårdhem, liksom familjemedlemmar till äldre på vårdhemmet.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.