september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Den typiska ärendet av kemiutbildning och undervisningsreform av 2023 tillkännagavs!Xiamen Sixth Middle School är på listan!

1 min read
En 18 -årig utbildningspraxis av Xiamen Sixth Middle School - "Utvecklingen och praxis för gymnasieskol
En 18 -årig utbildningspraxis av Xiamen Sixth Middle School – ”Utvecklingen och praxis för gymnasieskolan Experimental School Course” har nyligen vunnit ”Typical Case Award for Chemistry Education and Teaching Reform of 2023”.
I går introducerade Xiamen nr 6 Middle School att för några dagar sedan hölls arbetsmötet för grundutbildningen för grundutbildning och kemisk undervisning för utbildningskommittén för utbildningsministeriet och den typiska fallet för undervisning i kemiutbildningens undervisning i Jinling Middle School , Nanjing City, Jiangsu -provinsen. Endast Xiamen.
Enligt skolan ligger ”guldinnehållet” i denna utmärkelsen i: hård konkurrens -en betydande del av deltagarna är vetenskapliga forskare från högskolor och universitet som undersöker grundläggande kemiutbildning, provinsiella och kommunala utbildning forskare, och det finns inte många kemilärare i mellanskolor.Därför är det inte lätt att bli kortlistad av projekten från Middle School -lärare. .
Efter 18 års utforskning har det vinnande projektet av Xiamen Sixth Middle School utforskats.Zhao Hui, ledaren för Xiamen Liuzhong Chemical Teaching and Research Group, sa att kemiska experimentella klasser bör vara ansvariga för att odla innovativa talanger, men det finns problem som att försvaga experimentella lektioner och otillräckliga klasstimmar.Projektet med utmärkelsen ger en plan för att lösa problemet med tunga svårigheter i nuvarande grundläggande kemiutbildning.
(Xiamen Daily Reporter Chen Yi korrespondent Chen Yi)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.