september 19, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

2024 Obligatorisk utbildning Inträde Policy Release Primärskolans uthållighetsregistrering för anförtro till inträde är främst för antagning till frivillig delegation

3 min read
Den 23 april utfärdade den kommunala utbildningskommissionen "åsikter om ingången till obligatorisk utbildning 2024".År 2024 har anta

  Den 23 april utfärdade den kommunala utbildningskommissionen ”åsikter om ingången till obligatorisk utbildning 2024”.År 2024 har antagningspolitiken upprätthållit stabilitet.

  Grundskolan anmäler sig till huvudmetoden för att registrera sig i registrering, kombinera enskilda -skolfilmer och flera skolfilmer;Före 30 april kommer ingångspolicyn att släppas i olika distrikt.

  Följ den närliggande inträde i skolan

  Stadens hushållsregistreringsålder barn måste delta i insamlingen av skolor -befolkningsinformation vid 6 års ålder (född före 31 augusti 2018), och de är gratis.Kommunen har en hushållsregistreringsfamilj -ålder barn i det område där registreringen av icke -hushåll är beläget i enlighet med relevanta förordningar.Distriktsutbildningskommittéerna kommer aktivt och stadigt att främja registreringsmetoden för att registrera sig för inskrivning, kombinera enskilda skolfilmer och filmer med flera skolor, stärka avdelningsförbindelsen och gemensamt granska kvalifikationerna för tillträde med relevanta avdelningar.Kandidater från hushållsregistreringsskolor som är inskrivna i enlighet med frivillig avsändning, och antalet sökande är mindre än ungdomsskolan med antalet anmälningar.

  Barn och tonåringar behandlade enligt hushållsregistreringen av denna stad, inklusive barnen till Taiwan -landsmän identifierade av distriktskontoret, de utomeuropeiska kinesiska barnen som identifierats av distriktet utomlands kinesiska frågor, staten eller post -doktorell forskare på stationen i Peking och barnen till post -doctoral forskare i Peking och armén kom in i Peking och bosatte sig i Peking. ”Peking arbetsbostadstillstånd”.

  Barn och ungdomar i icke -invånare i staden är inskrivna i skolan, och genomförandereglerna formuleras och tillkännages av olika distrikt.Föräldrar har sitt anställningsmaterial i Peking, det faktiska bostadsmaterialet i Peking, familjeregistreringsboken, Peking -bostadstillståndet och The Street Office of the Residence eller Township People’s Government för att delta i granskningen av inskrivningarna och sedan gå in i anmälan bearbeta.

  Handikappade barn och tonåringar prioriteras till skolan inom ramen för tjänsten under samma förhållanden.Barnen till martyrer, taiwanesiska studenter, barn till utländska kineser, barn till aktiva soldater och nationella arbetsmodellbarn tar hand om dem under samma förhållanden i enlighet med relevanta förordningar.

  Det är strikt förbjudet att använda testresultat som grund för registrering

  I enlighet med kraven från utbildningsministeriets särskilda åtgärder för den speciella åtgärden för solskenutbildningen vid utbildningsministeriet kommer staden att övervaka inskrivningsprocessen strikt.Staden är strikt förbjudet att använda undersökningsresultat och olika konkurrenscertifikat, utbildningsresultat, testcertifikat etc. eftersom registreringsbasen är strikt förbjudet att välja studenter i form av intervjuer, utvärderingar och CV; och valt i förväg;

  Den kommunala utbildningskommissionen har gjort det klart att den kommer att hållas ansvarig på allvar, och övervakningen av förskolan, incidenten och efter -efter -efter -After -efter -skolans övervakning kommer att stärkas.

  Distriktskommittéerna kommer att formulera inträdespolitiken för distriktsutbildning i enlighet med den faktiska situationen. Tiden och förfarandena för registrering och för att det finns olagliga handlingar anses genom att hantera relevanta förordningar.

  Entry Service Platform öppnade den 1 maj

  Det viktiga tidsarrangemanget för obligatorisk utbildning 2024 överensstämmer i princip med tidigare år: 1 maj öppnades den obligatoriska utbildningsregistreringsplattformen.Från 6 maj till 31 maj samlas in information om grundskolan.Från 15 juni till 16 juni granskade grundskolorna det relevanta materialet för antagning.Den 3 juli antogs Xiaoshengs första uppdrag.I början av juli utfärdade olika grundskolor och ungdomsskolor nya elevernas anmälningsmeddelanden.

  Genom den strukturella reformen av utbildningsförsörjningssidan har staden kontinuerligt främjat utbudet av utbildningsförsörjning från en enda skola till utbud av utbildningsgrupper och skoldistrikt.För närvarande har täckningsgraden för gruppskolor nått 75%, och skoldistriktssystemhantering täcker 90%av grundskolorna.Den ”nyligen tillagda examen i grundskolor” Minsheng Practical Project har implementerats i tre år i rad, med en kumulativ ökning med mer än 110 000 grader, och 100%av den nya examen har uppnått högkvalitativ utbud.

  Denna stad kommer också att optimera entrétjänstplattformen, låta data köra mer, föräldrar kör mindre ben och strävar efter att uppnå ”One Netcom Office”.

Tidsplan för obligatorisk utbildning

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.