september 21, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Det är relaterat till "Science Master Propaganda -projektet" och de sex avdelningarna för China Science and Technology Association utfärdade gemensamt ett meddelande!

4 min read
1. Fördjupa "Forskare berättelsens scendrama".Alla lokala avdelningar har odlat, utvalt och rekommenderat ett parti av enastående forskares berät

1. Fördjupa ”Forskare berättelsens scendrama”.Alla lokala avdelningar har odlat, utvalt och rekommenderat ett parti av enastående forskares berättelser som är baserade på den första omgången av kinesiska vetenskaps- och teknikföreningar på grundval av den första partiet av 2023 -listor.Uppmuntra orter att organisera ”Meddelandet om General Office of the Ministry of Education vid lanseringen av University Campus Original Culture Boutique Tour and Tour” (Langzheng Hall Letter [2023] nr 21) och andra dokument.Uppmuntra enastående högskolor och universitet att delta i utvärderingen av ”universitets ursprungliga kulturella utmärkta marknadsföringsplan” och ”omfattande reform och utmärkta byggprojekt för kvalitetsförbättring av ideologiskt och politiskt arbete på högskolor och universitet”.

2. Odla noggrant högkvalitetsspel och korta drama.På grundval av marknadsföring av Chinese Science and Technology Association väljs valet av butiksdrama, införlivad i sekvensen av propagandaprojekt, och de sex avdelningarna stöder den nationella turnén.Alla orter och avdelningar bör göra ett bra jobb med micro -kortdramaskapande och prestanda i enlighet med kraven i ”Scientist Story Congress Space” 2024 (Science and Technology Association [2024] nr 2).

3. Utför ”Söker True Shangmei Volunteer Service Team” 2024 campus.China Science and Technology Association och Chinese Federation of Literary and Art Federations organiserar implementeringen av ”Söker True Misimi Volunteer Service Team” Expert campusaktiviteter och bjuder in konstnärer och forskare att komma in i campus för att genomföra konstnärliga vägledning och organisera konstkritiker För att kommentera temat för campusforskarna.Uppmuntra stora och medelskolor att bjuda in experter på serviceteam att genomföra en -till -en parning och att bjuda in forskare eller korsdomänexperter för att vägleda arbetet genom oregelbundet inbjudande relevanta områden genom Literary Federation.Villkorliga provinsiella liberala konstförbund bör ta initiativ till att delta i genomförandet av propagandaprojektet, gå djupt in i utredningen och insamlingen av stora, mellanskolor och vetenskapliga forskningsinstitut och skapa mer och bättre konstverk som återspeglar andan i forskare.

(2) Organisationen utför ofta mer prestanda för att förbättra projektets inverkan

1. Kontinuerligt genomföra serier av föreställningar.Använd tillträdesäsongen för nybörjare i högskolor och universitet, och alla föreställningar av högskolor och universitet kommer att genomföra skolföreställningar för nybörjare.De sex avdelningarna genomförde gemensamt ”framtiden för vitaliseringen av den kraftfulla makten med vår vetenskap och teknik för att bygga en dröm -med 75 -årsjubileet för grundandet av Folkrepubliken Kina; vid 25 -årsjubileet för återkomsten av återkomsten av The Return of the the the Return of the the Return of the the Return of the the Return of the the Return of the the Return of the the Return of the the Return of the the Return the Return Moderland i Macau, Hong Kong och Macao Tour är normaliserad, och utställningen av andliga utställningar med Hong Kong och Macao Youth Science and Culture Exchanges och forskare kommer att genomföras samtidigt;

2. Priset för att utöka tekniska produkter.China Science and Technology Association rekommenderar två högkvalitativa repertoarer på scenen av National Theatre.Uppmuntra universitetens prestanda att kontakta i stor utsträckning, utforska prestandan hos partiskolor (akademi) på alla nivåer, kadrehögskolor och gruppskolor; Utforska och kontakta sociala professionella institutioner för att utveckla uppslukande erfarenheter som forskare och forskare, forskare, etc. Delta.

3. Berika innehållet i ”Science and China”.Den kinesiska vetenskapsakademin och den kinesiska akademin för teknik gör vidare ett bra jobb med akademiker och experter. Avdelningar för att aktivt organisera reseaktiviteter och implementera olika forskare i enlighet med faktisk planering.


(3) Innovativa organisationsformer inspirerar ungdomsintresse

1. Stöd starkt studentsamhället.Alla lokala avdelningar bör stödja studenter som centrum, förlita sig på skolan för enheter eller flexibla organisationer som skolvetenskap och teknikföreningar, högskolor, centrala och föreningar och genomförde i stor utsträckning vetenskapligt temat dramaskapande och skapade campuskulturen ” Academy with Drama ”och skapade” Creation Ecology of the First Courtyard ”.”Studiestudio” bör aktivt koppla skolhistorikforskningen för att bedriva forskning om skolhistoria, upptäcka de rörande berättelserna om forskarnas patriotiska engagemang och skapa forskarnas berättelser.Den kinesiska föreningen för vetenskap och teknik organiserar den sociala praxis för temat ”scenen mot jorden”, uppmuntrar alla orter och avdelningar att genomföra tema sociala praxis i regionen i enlighet med den faktiska situationen och uppmuntrar stora och mellanskolor för att integrera kvalificerade aktiviteter i praktiken av ideologiska och politiska kurser och läroplanstimmar och andra timmar.

2. Utveckla kraftigt innehållet i forskarnas andliga nätverkskommunikationsinnehåll.De sex avdelningarna fortsatte att genomföra urvalsaktiviteter för temat ”Scientific Idols”.Jianqiang utnyttjade ”Scientist Spirit” -kolumnen för smart utbildning och etablerade ”Cloud Theatre” på den fullständiga mediekommunikationsplattformen för att skapa det ideologiska och politiska klassrummet i Rong Media -plattformen och främja utvidgningen av forskarnas utmärkta resurser till Landsbygds-, långt och etniska områden.Uppmuntra alla enheter att organisera ungdomar att aktivt delta i olika aktiviteter som utförs av plattformar som WeChat, Weibo och videonummer av ”Fengqi Xuelin”. till konstruktionen av stilkonstruktion, så att ungdomar verkligen kan bli lärande att lära sig av att lära sig ämnet, huvudkroppen och det praktiska ämnet.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.