september 21, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Regelbunden säsong MVP: Mengshen Kuri heter King

6 min read
NBA-tjänstemannen tillkännagav den femte att Warriors var den mest värdefulla spelaren (MVP) under ordina

NBA-tjänstemannen tillkännagav den femte att Warriors var den mest värdefulla spelaren (MVP) under ordinarie säsong 2014-2015, och Harden rankade som andra och James rankade som tredje.Detta är första gången som Curry har valts till MVP i sin karriär.Den 27 -åriga Curry ledde Warriors den här säsongen för att uppnå den bästa rekorden i den vanliga laghistorien med 67 segrar, med i genomsnitt 23,8 poäng per match (6: e ligan) och 7,7 assists (Alliance Sixth).Han fick 286 tre poäng den här säsongen och bröt sitt historiska rekord på 272 tre -pekare under säsongen 2012 ~ 2013.Dessutom var hans skjutfrekvens nästan 50%per match, och tre -punkts träfffrekvens var 44,3%, vilket ledde ligan.Curry, denna docka ansiktspojke har nu blivit toppstjärnan i ligan.

En gång en prestigefylld skola

Utanför dörren

Projektionsvinkel

Skott

Alla är utsökta

1,91 meter hög, väger 83,9 kg, ingen hastighetsexplosion som Ross och super studsande som Westbrook.I NBA är Currys fysiska kondition en ”förbipasserande” -nivå, men hans framgångsbevis: Även med en så fysisk kondition nära vanliga människor, genom obegränsade ansträngningar, kan han också bli stjärnan i NBA.

Efter examen från gymnasiet var Curry bara 1,83 meter hög och mindre än 75 kg.Lao Kuri rekommenderade till och med sin son till sin alma mater Virginia University of Technology, och det var fortfarande misslyckat.”Du är inte materialet för att träffa NCAA,” detta är svaret som Xiaochei fick vid den tiden.

Det finns inget sätt, Curry kan bara gå till den minsta Davidson College i NCAA League, eftersom bara denna högskola är villig att tillhandahålla stipendier för Curry.Efter att ha kommit in i skolan började Curry visa sin skjuttalang och inte bara hjälpa skolan att uppnå den första NCAA -segern sedan 1969, utan slutförde också 159 feats av 159 tre -pekare under en enda säsong och bröt NCAA -historiska rekord.Men ändå, när han gick in i NBA 2009, var han bara det sjunde valet av utkastet.

Projektionsvinkel

Skott

Alla är utsökta

Efter att Curry gick in i NBA, oroade många om han kunde anpassa sig.Med Currys fysiska förhållanden måste han göra mer ansträngning än andra i NBA.Det som är ännu mer fruktansvärt är att Curry gick med i Warriors under de första tre säsongerna två gånger på grund av höger fotledsskador och genomgick operation, och människor började tvivla på hur länge NBA -karriären i Curry kunde pågå.

Före säsongen 2012 ~ 2013 förnyade Warriors och Curry cirka 4 år, och kontraktet var värt 44 miljoner dollar.Vid den tiden trodde människor att Warriors förnyade curry i äventyret, och Curry inte kunde vara i fältet på grund av skador.Men nu verkar det som om denna handelskrigare tjänas.Idag är Curry, 27, redan en krigare stjärna.Nu tittar ingen på honom eftersom Curry är kort och hans kropp är inte tillräckligt stark.

Den explosiva hastigheten och studsningen, men Curry är den mest populära offensiva maskinen på jorden idag.

ESPN ”Sports Science” -kolumn har analyserat orsaken till att Curry röstade för så exakt i big data.Efter otaliga videoanalys indikerar det att Currys skottvinkel när Kurry projicerade en tre -pointer var 50 ~ 55 grader, vilket var 45 grader högre än NBA: s vanliga vinkel.Samtidigt, efter att Curry sköt tre -pekare, var den högsta punkten på bollen som rann i luften 4,95 meter från marken, vilket var 4,8 meter över ligans genomsnittliga höjd.Den högre vinkeln, högre bågen och desto större korg till curry, vilket ökar hans sannolikhet för poäng.Mavericks frikasttränare Gary Berlin sa att Currys skytte tycktes minska korgens höjd, precis som att klättra uppför stegen för att skjuta.

Dessutom tillät Currys supersnabba skott honom att flyga ut ur manteln nästan när han står inför något försvar.I statistiken över ESPN: s ”Sports Science” tar Curry bara 0,4 sekunder från dribbling till nödstopp, vilket hittills är den snabbaste hastigheten för showen.Medelhastigheten för andra toppskårare i ligan tar 0,54 sekunder.

Curry och hans MVP -trofé

【Karaktärsfil】

Namn: Stephen Curry

Alias: Meng Shen

Födelseort: Ohio, USA

Födelsedatum: 14 mars 1988

Höjd: 1,91 meter

Vikt: 83,9 kg

Honor: En gång vann 2011 NBA All -STAR Skills Championship, 2014 Basketball World Cup Champion och 2015 NBA All -Star Three -Pointer Champion.

Meng Shen växer in i alliansens översta stjärna

Förändring härstammar från yan far

I ESPN: s ”Sports Science” -synpunkt kan Curry slutföra ett sådant snabbt skott på grund av hans unika skjuthållning.Hans skytte är inte att starta först och sedan skjutas, utan att slutföra hoppet och skottet samtidigt, vilket gör att han kan slutföra skottet när han nästan kan lämna marken utan att behöva ta skottet när han hoppar till den högsta punkten.

Currys unika skjutställning härstammar från sin far Dell Currys strikta undervisning.Som en gammal kanna som har varit i NBA i 16 år lärde Dell Curry all sin upplevelse till sin son.Innan Senior High School hade Curry redan övat mycket exakt, men det räckte inte i hans ögon, eftersom han fann att Currys skytte lanserades från midjan.”Du har problem med din skjutpunkt, du måste förbättra och sedan skjuta igen.””Om du vill spela NCAA och NBA är det omöjligt att skjuta från midjan!” karriär.

Efter att ha kommit in i NBA spelade hans far fortfarande en nyckelroll i tillväxten av Curry.Dell Curry påminner ofta om sin son att inte glömma detaljerna som måste göras som en nybörjare: bilda ett fast schema och schema, titta på spelvideoen för att säkerställa tillräckligt med sömn; Genom att gå igenom förmågan och förtroendet för coachningsteamet.

Leder den nya generationen stjärnor

Som representant för den nya generationen superstjärna, har den populära MVP för Curry, Harden, Westbrook och andra MVP: er trenden att ta tag i kraften.Currys utmärkelsen har betydelsen av ”New King Ascended”.

Kobe, 37, har drabbats av en stor skada under 3 årstider i rad i rad i på varandra bort från slutspelet.

Duncan, som just har nått 39 och det 37 åriga Novitzki -laget, överlever fortfarande i det grymma dödandet av den västra regionen och får en rekord på mer än 50 segrar, men de två är från den första omgången av slutspelet.

2011 avbröt Ross, som bara var 22 år gammal, James regel om MVP och tilldelades ett pris.Under 2014 erhöll den 25 -åriga Durant också MVP med en obestridlig prestanda.Årets MVP -tävling är hård, men den mest kraftfulla tävlingen är Curry, Harden och Westbrook.När det gäller de högsta lönestjärnorna (28 ~ 32 år), de högsta lönestjärnorna Paul, Anthony, Posh, Howard och till och med ingen nämnde det igen.

Resultaten från reportrar bekräftade också detta: Curry och Harden tog 125 första röster, och den 4: e MVP -vinnaren James hade bara 5.

Bland dessa nya generationens superstjärnor är Curry utan tvekan den starkaste lagstyrkan (Warriors -skivorna överskred Ross och Durants säsonger) och de bästa utsikterna för att vinna mästerskapet.ESPN -expert Strauss sade också med känslor: ”Curry var fortfarande en ersättning för Assei Laos, och nu har den krönades MVP, som verkligen är förtjänt.”

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.