september 20, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Akademiskt "stort kaffe" hemma och utomlands samlar Lanzhou University för att diskutera "Intelligent Science and Advertising Development"

2 min read
Northwest Corner · China Gansu.com Reporter Zhang Lanqin"Visuell marknadsföring som marknadsförs av reklamkopierings- och bildigenkänningsteknik
Northwest Corner · China Gansu.com Reporter Zhang Lanqin
”Visuell marknadsföring som marknadsförs av reklamkopierings- och bildigenkänningstekniken för algoritm … Dessa innovativa metoder tillkännager ankomsten av en ny era.” hölls på morgonen den 18. Modell. ”
Detta internationella akademiska seminarium samlades av Lanzhou University, Shanghai Foreign Studies University och den professionella kommittén för reklam- och medieutvecklingshistoria i den kinesiska journalistikhistorien.
Seminariet är en dag, och de viktigaste forumen som intelligent reklam, intelligent reklamteori, intelligent reklampraxis, etc., smart reklamspridning, smart reklamoperation, smart reklamhantering, smart reklamindustri, smart reklamutbildning och andra ämnen forum är Vid universitetsstudenten för Lanzhou University University Student Activity.
Hur många steg har utvecklingen av digital reklam?Vilken inverkan har konstgjord intelligens på utvecklingen av reklam och reklam?Hur orsakar algoritmen etiska frågor?… En serie gränser för discipliner och tillämpningar har blivit fokus för att tänka kollision på seminariet.Begreppen intelligenta sporter, generering av AI -marknadsföring och mänsklig intelligenskoppling har också utlöst fokus för gäster på platsen.
De berömda forskarna som Chen Peiai, professor vid Xiamen University, och Zhang Jinhai, professor i Wuhan University, och andra berömda forskare i reklamens akademiska samhälle. ”Rekonstruktion av utvecklingen av digital reklam och den beprövade lagen” var speciellt inbjudna.Jiang Zhibin, professor i Shanghai Foreign Language University, har hållit ett nyckelanförande.
Li Hairong, professor i Michigan State University i USA, delade också temat.
Det är värt att nämna att Yu Yongjun, chef för reklamdepartementet vid School of Journalism and Communication vid School of Journalism and Communication vid Lanzhou University, höll ett empiriskt forskningsnättal om effekten av AIGC -reklam med ett multidimensionellt experiment.
Grundades 1996 och Lanzhou University: s kandidatexamen i reklam har blivit en viktig bas för utbildning och vetenskaplig forskning om reklamtalenter i mitt land, särskilt den västra regionen, och har ett gott rykte i Kina.Eftersom det är i det underutvecklade området är reklamresurserna och reklammarknaderna relativt bakåtriktade.Under de senaste åren har Lanzhou University: s reklam major också föreslagit en professionell konstruktionsriktning med fokus på varumärkeskommunikation och datorannonsering.
Liu Xiaocheng, vice dekan vid School of Journalism and Communication vid Lanzhou University, tror att detta är ett möte med inspiration och upplysning. uppmärksamhet på.
I år markerar 115 -årsjubileet för inrättandet av University of Lanzhou. Strategi för varumärkeskraft.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.