september 20, 2024

Financial Watch

Financial Watch : Finansiell insikt, kontroll av förmögenhet, oberoende åsikter, rationella investeringar

Cui Longxuan bör ta initiativ till att ta ansvar för vinterträning ovetenskaplig träning för att lägga många dolda faror för att sola

5 min read
Cui Longyus vinterträning är mycket stor,Efter AFC Champions League med Shanghai Shanghai -hamnen valde Cui Longxuan att lämna och inte längre

Cui Longyus vinterträning är mycket stor,

Efter AFC Champions League med Shanghai Shanghai -hamnen valde Cui Longxuan att lämna och inte längre tjänade som chef för Jiangsu Suning Team.Nyligen rapporteras att Cui Longyu, som återvände till Sydkorea, omedelbart bombarderade klubben och spelarna och tänkte att hans taktiska system var oklanderligt, men det fanns ett stort problem med kinesiska spelare.

För sådana kommentarer måste författaren säga att det verkligen är lite alltför eller till och med för upphetsad.Från det officiella kontoret i juli förra året, till den officiella avgången i maj i år, tränade Cui Longxuan Suning i 11 månader.Under denna period är det obestridligt att Cui Longxuan förde en hel del utmärkelser till laget.

Men verkligheten utvecklas i motsatt riktning som alla ser fram emot.Sedan säsongen har laget upplevt 21 matcher på tre månader. uppnått.

Naturligtvis är detta orsakerna till spelarnas dåliga rekord, men som huvudtränare måste en person som måste vara ansvarig för laget också ha en betydande del av ansvaret i lagets dåliga rekord.

Martinez skadad

Vinterträning är överdriven begravda dolda faror med skador och sjukdom

Låt oss börja med vinterträningen den här säsongen.Efter den senaste säsongen kommer laget att slåss i de tre evenemangen i AFC Champions League, League och Football Association Cup den här säsongen.I det första steget i vinterträning arrangerade Cui Longyu därför en betydande mängd träning. Återvände på semester.Du vet, denna ovetenskapliga träningsmetod fungerar inte alls.

Cui Longxuans träningsmetod lade också en dold fara för spelarnas skador.Under det första steget av vinterträning var Martinez trötthet på grund av överdriven träning. Fallet med ligan, skadan skadades och Martinez stannade i nästan 2 månader.Samtidigt var Lamirez också frånvarande från den första omgången av ligan och Shenhua på grund av överdriven trötthet.

Martinezs skada och Tesyras avstängning var oväntad av Cui Long -stammen, men den envisa Cui Longxuan justerade inte lagformationen i spelet enligt lagets faktiska situation. Efter att den kinesiska fotbollsförbundet utfärdade en serie nya policyer utsatte den också hans taktiska system för betydande problem och defekter.

Ramirez

Ett stort antal skador förändrar fortfarande inte taktik

New Deal föreskriver att fotbollsförbundet tillåter klubben att registrera 5 utländskt stöd i den nya säsongen i den kinesiska Super League, när det gäller utländskt bistånd. , oavsett skillnaden mellan asiater och icke -Asia.

En sådan ny politik gjorde också Cui Longxuan, som förespråkade att attackera och var bra på 352 formationer.Med tillströmningen av enastående utländska aids till Super League är platsen i princip frontcourt -spelaren kräver att de bakre spelarna har mycket god förmåga, särskilt kraven för de två sidospelarna är mycket höga.

När de tittar på hela inhemska spelare som är hela den kinesiska Super League har de i princip inte denna förmåga.På samma sätt uppfyllde inte nivån på att sola inhemska spelare inte Cui Longyus begäran.Faktum är att Cui Longxuans 3 -back -system är faktiskt fler 5 vakter, vilket också får laget att bara ha en bakre midja.

Cui Longyus taktik kombinerade inte Sunings faktiska situation.De 352 taktikerna har höga krav för de två sidorna, och den defensiva luftutrustningen på revbenen kan lätt fångas av motståndaren.Under sådana omständigheter använde Cui Longxuan fortfarande envist taktiken.

Tillbaka till början av artikeln sa Cui Longxuan i en intervju med de koreanska medierna att kinesiska spelare inte är höga och bara kan slutföra 60 % av deras taktik.Finns det ingen annan rutin utom 325?

Hong Zheng hade råkade många viktiga misstag den här säsongen

Varje anställning är bara en person som överger Sien

Cui Longxuan är också den enda när det gäller anställning.I början av säsongen, efter att fotbollsförbundet utfärdade en ny politik, valde Cui Longxuan att lämna de koreanska landsmän Hong precis rätt och övergav den australiska internationella Synsbury.Sedan den här säsongen har Hong Zhengs goda misstag besviken.I den andra omgången av Shanggang hade Hong bara ett oförberedt ansvar för lagets första mål -Zhang Sipeng skrek till och med på Hong Zheng på plats, på väg till omklädningsrummet på mittfältets visselpipa. Front of Hong Zheng för att fråga några ord, men drogs bort av sina lagkamrater.

Oavsett om det är i tankarna i Suning Club eller i Jiangsu fans, är Ge Wei bannern till klubben.

Den här säsongen tvekade Cui Longxuan också i användningen av Ge Weis användning.Under Martinez skada justerade Cui Longxuan också upprepade gånger personalen, och Ji Xiang ersatte Martinez många gånger.I många spel kan det emellertid konstateras att Cui Longxuan också kommer att skicka Feng Gewei i slutet av spelet i slutet av spelet.

I de viktigaste striderna i Guiyang bort i ligan bort, spelade AFC Champions League till Hong Kong hemma, GE Weis utseende har också gjort många möjligheter för att sola, särskilt i AFC Champions League 1/8 finaler och Shanghai Hong Kong -spel. Ge Wei öppnade under andra halvlek.Föreställ dig att om Cui Longxuan kan använda GE Wei så tidigt som det här spelet, tror jag att Suning inte kommer att vara så passiv i ligan.

Martinez

Idag är lagets prestanda inte bra.Om Cui Longxuan inte ordnade överdriven träning under vinterträningen och begravde de dolda farorna med skador, tror jag att den friska solen fortfarande kommer att vara som förra säsongen; Jag tror att Sunings resultat inte kommer att vara fallet.

Copyright 2019-2024 jianjiai.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.